“Εντάξει, καληνύχτα” τα τελευταία λόγια του πιλότου του χαμένου Boeing

Από τις 02:40 (τοπική ώρα) τα ξημερώματα του Σαββάτου, το Boeing 777 της Malaysia Airlines που απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο, αγνοείται.

Σα να άνοιξε η γη και να το κατάπιε. Και οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων παραμένουν στην αγωνία και το σκοτάδι. Τα παράπονά τους για την εταιρία, τεράστια. Κάποιος, στην Κίνα, έφτασε χθες σε σημείο να πετάξει μπουκάλι από την απόγνωση. Θέλουν απαντήσεις και βρίσκουν συνεχώς νέα ερωτήματα.
Ζήτησαν συνάντηση και ενημέρωση από την κυβέρνηση της Μαλαισίας. Και την είχαν το πρωί της Τετάρτης σε ένα ξενοδοχείο στο Πεκίνο, όπου έχουν συγκεντρωθεί και περιμένουν εναγωνίως εξελίξεις για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.
Το μόνο που τους αποκαλύφθηκε, όμως, είναι η τελευταία επικοινωνία των πιλότων με τον Πύργο Ελέγχου. Έγινε λίγο πριν εξαφανιστεί το αεροπλάνο από τα ραντάρ. Εντάξει, καληνύχτα ήταν οι τελευταίες λέξεις που ακούστηκαν από το πιλοτήριο του μοιραίου Boeing.
Στη συνέχεια, η πτήση χάθηκε από τα ραντάρ είπε στους συγγενείς των Κινέζων επιβατών ο πρέσβης της Μαλαισίας στην Κίνα, Ντατούκ Ισκαντάρ Σαρουντίν.

Διάβασε όλες τις λεπτομέρεις και τις εξελίξεις στο Newsit

Read More

And More