Malaysia Airlines: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το αεροπλάνο έπεσε. Δεν υπάρχουν επιζώντες

Τους τσάκισαν. Τους συνέθλιψαν. Τους γονάτισαν. Και πάλι δεν τους είπαν τίποτα. Μόνο ότι είναι σίγουροι πως η πτήση ΜΗ370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών χάθηκε στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι όταν σήμανε συναγερμός τόσο στα ΜΜΕ όσο και μεταξύ των συγγενών των αγνοουμένων. Όλοι πίστευαν ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας θα ανακοίνωνε ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στην θάλασσα ήταν από την πτήση – φάντασμα.

Μάταια. Ενα ψυχρό sms έφτασε από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο στους συγγενείς των αγνοουμένων από την Malaysia Airlines λέγοντας ότι οι άνθρωποί τους χάθηκαν στον ωκεανό. Είχαν φροντίσει να δείξουν τον ανθρωπισμό τους έχοντας σε ετοιμότητα ασθενοφόρα…

Η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι μαλαισιανές αρχές την τραγωδία αυτή, φάνηκε από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας είπε γενικά ότι το αεροπλάνο έπεσε στο μέσον του Ινδικού Ωκεανού, και ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν αύριο…

«Με μεγάλη θλίψη πρέπει να υποθέσουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι κανείς από τους επιβαίνοντες δεν έχει επιζήσει. Πρέπει να αποδεχτούμε πως όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον νότιο Ινδικό Ωκεανό».

Με αυτές τις 40 λέξεις, η Malaysia Airlines έγραψε τον τραγικό επίλογο του θρίλερ με την εξαφάνιση του Boeing 777 με τους 239 επιβαίνοντες, που χάθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 8 Μαρτίου, μια ώρα αφού είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ με προρισμό το Πεκίνο.


Συνεχής ενημέρωση στο Newsit

Read More

And More