Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Παντρεύτηκε την σύντροφό του Τζίνα! Τι είπε για το γάμο τους

Την αγαπημένη του Τζίνα Μοσχολιού φαίνεται πως παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες σε στενό οικογενειακό κύκλο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο δημοσιογράφος που απασχόλησε φέτος αρκετά τα media, τελικά πήρε την απόφαση να ντυθεί γαμπρός, φορώντας τα αθλητικά του.
Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα “Real Life” αποκάλυψε ότι η είδηση του γάμου του ισχύει (πολλοί πίστεψαν αρχικά πως πρόκειται για ένα αστείο του δημοσιογράφο) και αποκάλυψε πως έκανε την πρόταση γάμου, αλλά και πού θα πάει το ζευγάρι ταξίδι του μέλιτος.
Ένας άνδρας που φοράει κουστούμι και all star στην καθημερινότητα, πώς ντύνεται γαμπρός;
“Με κουστούμι και all star! Για να είμαι ακριβής, επειδή ήταν Κυριακή μεσημέρι σε ανοιχτό εστιατόριο και το savoir vivre επιτρέπει να είσαι χωρίς γραβάτα, ήμουν με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, μπεζ παντελόνι και τα αρχαία μου all star”.

Παντρεύτηκες, λοιπόν, την περασμένη Κυριακή;
Ναι, την Κυριακή, την γυναίκα που αγαπώ. Και στα δικά σας οι ανύπαντρες με υγεία και φώτιση σε όλο τον κόσμο.! Μου φαίνεται βλακώδες που έγινε ολόκληρο σίριαλ για το αν ισχύει… Ακόμη με εκπλήσσει, γιατί έκανα ό,τι μπορούσα για να μην μαθευτεί. Δεν είχαν ιδέα πολλοί φίλοι μας. Γιατί είπαμε με την Τζίνα να είναι μόνο τρεις παιδικοί φίλοι του καθενός, πέντε μάξιμουμ, οι γονείς μας και τέλος. Δηλαδή, τι να σου πω, η γιαγιά της Τζίνας δεν ήταν. Παντρευτήκαμε φορώντας ρούχα που φοράμε μια οποιαδήποτε μέρα, δεν ραφτήκαμε καν, πήγαμε σε ένα μερακλίδικο ψαροτσιπουράδικο, χωρίς αυτοκινητοπομπές με μπιου – μπιου, χωρίς ανθοστολισμούς, χωρίς ντεκολτέ, χωρίς δωδεκάποντα, όσο πιο απλά γίνεται.

Έκανες πρόταση γάμου;
“Βεβαίως, σε ένα εστιατόριο που αγαπώ και εγώ και η Τζίνα, μια Πέμπτη μετά τη δουλειά και ενώ τρώγαμε, κάπου πήγε η κουβέντα και είχα το δαχτυλίδι στην τσέπη μου”.
Έβγαλες κάποιο λογύδριο; Γονάτισες;
Όχι, οι άνθρωποι που αγαπιούνται δεν χρειάζονται λογύδρια. Ελπίζω μόνο να μην μας ματιάξουν. Είχα την τιμή να παντρευτώ αυτήν την γυναίκα, διότι είναι τιμή να είναι κανείς παντρεμένος με την Τζίνα. Πίστεψέ με είναι ένας άνθρωπος, που όχι απλά τον αγαπώ, όχι απλά είμαι ερωτευμένος μαζί της, την θαυμάζω, την υπολήπτομαι, την σέβομαι.

Μήνας του μέλιτος;
Ναι θα την πάω να δει το νησί της. Εμένα το νησί μου είναι η Νάξος. Άπαξ, λοιπόν, πλέον είναι η γυναίκα μου θα την πάω να της πω “κοίτα το νησί σου”…

Read More

And More