O Γ. Μπόγρης μιλάει για πρώτη φορά: “Οι σχέσεις από απόσταση θέλουν υπομονή”

Εκείνη στην Αθήνα τρέχει για την δισκογραφική της δουλειά. Εκείνος στη Θεσσαλονίκη τρέχει στα γήπεδα του μπάσκετ για τον Άρη. Παρόλα αυτά η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης έχουν βρει τις ισορροπίες τους και καταφέρνουν να έχουν μια όμορφη σχέση.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγαπημένο της και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί. Έχουν ακούσει βέβαια πολλά αρνητικά σχόλια, ειδικά στην αρχή, αλλά το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που δεν νοιάζεται…

Ο νεαρός αθλητής μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει δημόσια πουθενά για την Έλλη. Αφοσιωμένος στον άθλημα και την ομάδα του, προτιμά να κρατά την προσωπική ζωή για τον εαυτό του.

Ωστόσο, η Φαιή Σκορδά τον συνάντησε κατά την διάρκεια του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος!” και τον ρώτησε φυσικά για το πως τα καταφέρνει να έχει μία σχέση από απόσταση.

Ο Γιώργος αρκέστηκε στο να δηλώσει πως αν θέλει κανείς όλα γίνονται και η απόσταση δεν μετράει. “Θέλουν υπομονή, δεν είναι δύσκολο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Άλλωστε ο ίδιος το έχει ξαναπεί αυτό μέσα από το twitter του.

Ακόμα, μίλησε για την ζωή του στη Θεσσαλονίκη και πόσο του αρέσει τώρα που άνοιξε ο καιρός, για τους γονείς του και το γεγονός ότι μένει μόνος του από τα 14, αποφεύγοντας βέβαια να αναφερθεί στην Έλλη παρά το στενό μαρκάρισμα της παρουσιάστριας…

Read More

And More