Ποια διάσημη θα μπορούσε να είναι το παιδί της Madonna και του Elton John;

Σε συνέντευξή του στο People ο δημοφιλής τραγουδιστής των Bon Jovi έκανε ένα σχόλιο που θα συζητηθεί. Αναφερόμενος λοιπόν στο φαινόμενο της επιοχής, που ακούει στο όνομα Lady Gaga, δήλωσε: “Αν ο Elton John και η Madonna είχα ποτέ παιδί, τότε αυτό θα ήταν η Lady Gaga”.

Πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν την εκκεντρική pop star να διεκδικεί με αξιώσεις το θρόνο της βασίλισσας της pop. Ένας θρόνος που δικαιωματικά ανήκει εδώ και δεκαετίες στην Madonna και τον οποίο δεν θα παραδώσει φυσικά αμαχητί.

Πρώτη όμως φορά κάποιος διάσημος, όπως ο επίσης αειθαλής Jon Bon Jovi, κάνει έναν τέτοιο παραλληλισμό δημόσια. Και πραγματικά…οι pop dance επιρροές της Lady Gaga έχουν σαφέστατα τις ρίζες τους στην Madgie, ενώ η εκκεντρικότητα του χαρακτήρα, αλλά και των ρούχων θα μπορούσε να ανήκει στον Elton John.

Ο Jon Bon Jovi έδωσε τη συνέντευξη αυτή στο τελευταίο τεύχος του αμερικάνικου People, λίγες μέρεςς αφότου ξεκίνησαν οι προπωλήσεις εισιτηρίων για τη συναυλία του, την πρώτη στην ιστορία του συγκροτήματος, στη χώρα μας!

Read More

And More