TLIFE Διαγωνισμός: Κέρδισε το νέο βιβλίο της Νατάσας Κάμπους “3096 ΜΕΡΕΣ: Η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής”

Επειδή το διάβασμα είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες τω΄ν Ελληνίδων, το TLIFE κάνει δώρο σε 5 τυχερές το νέο βιβλίο της Νατάσας Κάμπους “3096 ΜΕΡΕΣ: Η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής”, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Η διαδικασία είναι απλή στείλε το σχόλιο σου μαζί με το ονοματεπώνυμό σου και τη διεύθυνση του email σου στο θέμα και μπορεί να είσαι μέσα στους τυχερούς. Οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν τα σχόλιά τους θα κερδίσουν το βιβλίο.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα και το βιβλίο:
Η Νατάσα Κάμπους έπεσε θύμα απαγωγής όταν ήταν 10 ετών. Πέρασε τα επόμενα 8 χρόνια της ζωής της, ως τα 18, φυλακισμένη σ’ ένα υπόγειο, υπό την απόλυτη εξουσία του παράφρονα, ψυχαναγκαστικού απαγωγέα της. Υπέστη ξυλοδαρμούς, ταπεινώσεις, εξευτελισμούς. Την παρακολουθούσε συνεχώς, της στερούσε την τροφή και κάθε μεγάλη ή μικρή προσωπική ελευθερία. Μέσα σ’αυτό το εφιαλτικό περιβάλλον, που δύσκολα κανείς μπορεί να πιστέψει, το κοριτσάκι αυτό μεγάλωσε και πέρασε τα πιο κρίσιμα χρόνια για τη διαμόρφωση ενός ανθρώπου.

Βρήκε παρ’όλα αυτά τη δύναμη να επιβιώσει, να δραπετεύσει και να αναδυθεί συγκροτημένη και δυνατή από τα τρίσβαθα του ατελείωτου σκοτεινού εφιάλτη. Η ιστορία της που συγκινεί εκατομύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, αποτελεί έναν ύμνο στην αντοχή, την προσαρμοστικότητα και την απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Το βιβλίο “3096 ΜΕΡΕΣ: Η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής” και στο… facebook!

Υπάρχουν ορισμένα βιβλία που είναι προορισμένα να αγγίξουν ένα κοινό που, με κάποιον μαγικό τρόπο, λες και τα περιμένει! Στις μέρες μας δε, αυτή η επαφή με το αναγνωστικό κοινό μπορεί να γίνει πολύ πιό γρήγορα μέσα από τα καινούρια ηλεκτρονικά μέσα.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι η σελίδα για το βιβλίο της Νατάσας Κάμπους στο facebook (που προσφέρει ένα κεφάλαιο του βιβλίου, βίντεο από παρουσιάσεις κλπ), είναι μια ολοζώντανη απόδειξη για το πόσο αρέσει στο κοινό το συγκεκριμμένο βιβλίο. Καθημερινά προσθέτονται καινούργιοι φίλοι (like), που γράφουν αυθόρμητα για το βιβλίο και τον θαυμασμό τους για τη δύναμη που έδειξε η μικρή Νατάσα.
Σε τρεις βδομάδες μέσα, έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα από ανθρώπους που παρακολουθούν την σελίδα και ενεργά συμμετέχουν. Δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε και να δείτε από μόνοι σας!
(Στην αναζήτηση του facebook βάλτε: “3096 μέρες”).
Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

Read More

And More