Τζένη Μπότση: Eίμαι ερωτευμένη αλλά δεν μου αρέσει να διαφημίζω τις σχέσεις μου

“Είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν διαφημίζω ποτέ τις σχέσεις μου και δεν θα το κάνω ούτε τώρα” δηλώνει η ηθοποιός Τζένη Μπότση αναφορικά με τη σχέση της με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά. Οι δυο τους είναι μαζί έξι μήνες και γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους φίλης, της ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου.

/

Μπορεί η Τζένη να δηλώνει στη Real News πως “είναι πολύ νωρίς” για να συζήσουν, όμως το ζευγάρι είναι πολύ καλά μαζί και προσπαθεί πάντα να βρίσει χρόνο για να τον περάσουν παρέα. Ο επιχειρηματίας μάλιστα φρόντισε να ξεκλέψει λίγο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να συναντήσει την αγαπητή ηθοποιό στη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για τις ανάγκες του μιούζικαλ “Η Μαρινέλλα συναντά τη Σοφία Βέμπο” όπου συμμετείχε.

/

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Τζένη φέτος δεν έχει συζητήσει κάποια θεατρική δουλειά για την καλοκαιρινή σεζόν και ανυπομονεί να ξεναγήσει τον αγαπημένο της στο νησί από όπου κατάγεται, την Ικαρία. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και όπως γράφει η Real News, η Τζένη λατρεύει να του μαγειρεύει και να του ετοιμάζει τις σπεσιαλιτέ της.

Read More

And More