Π. Μπουγιούρης: “Δεν είμαι και ο άντρας με το ρόπαλο”

O Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στο περιοδικό Radar και το TV Έθνος για τις επαγγελματικές του επιλογές, το πάθος του για την ηθοποιία, αλλά και την προσωπική του ζωή. Μια προσωπική ζωή που όπως αναφέρει βρισκόταν πάντα στη σκιά της επαγγελματικής. “Αγαπώ τόσο πολύ αυτή τη δουλειά που αναπόφευκτα αφήνω κάποιο πράγματα πίσω μου, όπως τις σχέσεις μου” αναφέρει στη συνέντευξή του.

Αν και παραδέχεται πως ο έρωτας είναι ένα πάθημα το οποίο δεν το άρεσε, δηλώνει πως ζηλεύει πάρα πολύ, προσπαθεί όμως να βγάλει τα έντονα συναισθήματά του μέσα από τους ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση. “Ίσως γιατί όταν παρασύρθηκα από τα συναισθήματα στην προσωπική ζωή δεν μου βγήκε σε καλό. Μάλλον τα έκανα μαντάρα”!

Ο Παναγιώτης εξηγεί και τον τρόπο που του αρέσει να πλησιάζει τις γυναίκες. Αν και είναι κολακευτικό να τον πλησιάσει μια όμορφη γυναίκα, δεν περιμένει ποτέ να το “έρθουν όλα στο πιάτο”. “Δεν είμαι και ο άντρας με το ρόπαλο στο χέρι. Δεν θα πιέσω μια κατάσταση αν δω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση” δηλώνει.

Λατρεύει τη δουλειά του και όπως εξομολογείται έχει κυριευθεί κατά καιρούς από ματαιοδοξία, εγωισμό και ναρκισισμό. Προσπαθεί όμως να μην παρασύρεται. “Δεν μπου ήρθαν όλα εύκολα ούτε γρήγορα, έχω δουλέψει πάρα πολύ για αυτό… Η έκθεση, η αγωνία, η φθορά μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερες, ειδικά για τους ηθοποιούς που ξεκίνησαν αυτήν τη δουλειά για την τέχνη και όχι για να δουν τη φάτσα τους σε ένα περιοδικό”

Read More

And More