Π. Πλάκα: Φωτογραφίζεται και μιλά για τη σχέση της με τον Π. Μπουγιούρη!

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, την επιτυχία της στη σειρά του Ant1 “Στιγμές”, και το ενδεχόμενο να κάνει γυμνή φωτογράφηση μίλησε η Πηνελόπη Πλάκα. Η 21χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Glam” και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού της.
Μιλώντας αρχικά για τη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό δήλωσε: “Ναι είμαι με τον Παναγιώτη από το χειμώνα. Όσο καιρό έβγαιναν τα δημοσιεύματα, η σχέση μας υπήρχε. Τα βλέπαμε και γελούσαμε παρέα”.
Ενώ για το ενδεχόμενο του γάμου ξεκαθαρίζει πως δε σκέφτεται ακόμη να παντρευτεί, αλλά προέχει η δουλειά της, το μέλλον της οποίας την τρομάζει, όπως η ίδια εξομολογείται.

/

Το αστέρι της Πηνελόπης, πάντως, έλαμψε από νωρίς. Η νεαρή ηθοποιός συμμετέχει σε μια επιτυχημένη καθημερινή σειρά, θα παίξει σε ταινία του Νίκου Κούνδουρου και ετοιμάζει συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα από το φθινόπωρο. Η ίδια δέχτηκε μέχρι και πρόταση από την Τουρκία: “Όταν άκουσα το οικονομικό κομμάτι της πρότασης να παίξω σε τουρκική σειρά, μου έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά”.
Πώς νιώθει, όμως, στην καθημερινότητά της;
“Στην καθημερινότητα μου δεν είμαι σέξι, μάλλον το αντίθετο» δηλώνει η ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More