Ο Σ. Μπουλας μιλά για το πρόβλημα της υγείας του: “Είναι σοβαρό, αλλά είμαι αισιόδοξος”

Για πρώτη φορά ο Σάκης Μπουλάς μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και δηλώνει αισιόδοξος και δυνατός να δώσει τη μάχη του για να γίνει καλά.
“Όταν είχα τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, το 2005, δεν τρόμαξα, δεν φοβήθηκα καθόλου. Είχα την αίσθηση ότι θα πέσω και θα κοιμηθώ, θα ξεκουραστώ. Απλώς συνειδητοποίησα κάποια πράγματα και είδα τι έπρεπε να αλλάξω. Αν φθάσεις στο παρα πέντε, αν δεις τα ραδίκια ανάποδα, επιστρατεύεις λογική και πειθαρχία”, δήλωσε σε συνέντευξή του στην “Real Life” και συμπλήρωσε: “Τώρα το πρόβλημα της υγείας μου είναι πολύ σοβαρό, αλλά για άλλη μια φορά είμαι αισιόδοξος. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα, διαισθητικά το λέω. Είμαι δυνατός εγώ. Είμαι δεκαθλητής. Είμαι Ράμπο! Αυτό είναι κατάρα και ευχή ταυτόχρονα. Αλλά θα τα καταφέρω”.
Μιλώντας για τα σχέδιά του και τα όνειρά του αποκάλυψε: “Τα όνειρά μου ήταν πάντοτε για την επόμενη μέρα και αυτό είχε το καλό ότι ανανεώνονται συνεχώς. Δεν έβαλα ποτέ μεγαλεπήβολους στόχους με απίθανες κορυφές”.
Τέλος, για την επιλογή του να μην κάνει παιδιά, αν και έχει κάνει ήδη 2 γάμους, ανέφερε: “Αν ήθελα θα το είχα κάνει. Αισθανόμουν πάντα ότι ένα παιδί είναι άγχος, δέσμευση. Θα ήταν η μοναδική μου έννοια και θα ήμουν καταπιεστικός γονιός”, ανέφερε.

Read More

And More