Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.07.2011 | 08:21

Ν. Μπουλέ: Τι απαντά για το καρφί Ζουράρι και για όσους την κρίνουν αυστηρά

Ν. Μπουλέ: Τι απαντά για το καρφί Ζουράρι και για όσους την κρίνουν αυστηρά
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο Κώστας Ζουράρις, καλεσμένος της εκπομπής Elatte, είχε πικάρει την Νάντια Μπουλέ με την γνωστή πλέον ατάκα "κάτι ξέρει η μητέρα σου που δεν σε βλέπει". Σήμερα, η Νάντια Μπουλέ τοποθετείται επί του θέματος και όχι μόνο, μιλώντας στην δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου και την εφημερίδα Real News.

- Πάντα οι αντικαταστάτες του Γιώργου Παπαδάκη ήταν δημοσιογράφοι. Εσύ έσπασες την παράδοση...
"Έχω πτυχίο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Δεν θεωρώ όμως πως το πτυχίο σε κάνει δημοσιογράφο. Δημοσιογράφος γίνεσαι όταν έρχεσαι σε επαφή με το αντικείμενο. Είμαι ένας άνθρωπος που παρακολουθεί όσα γίνονται. Ανησυχώ γαι το πως θα είναι τα πράγματα σε πέντε χρόνια, για το αν θα πάμε σε εκλογές, αν η χώρα μας καταρρεύσει. Αυτά δεν είναι ανησυχίες μόνο ενός δημοσιογράφου, αλλά όλων μας."

- Ανησυχείς για το τηλεοπτικό σου μέλλον;
"Με φοβίζει. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο."

- Στον "αέρα" φιλτράρεις κάτι πριν το πεις;
"Αν μπω στην διαδικασία να φοβάμαι πως θα το πάρουν και πως θα το σχολιάσουν, νομίζω ότι θα έπρεπε να κάτσω σπίτι μου. Κινούμε με βάση τον χαρακτήρα μου, την προσωπικότητά μου και νομίζω πως στο 4ωρο ζωντανό πρόγραμμα βγαίνει αυτό."

- Έχεις δεχτεί, όμως, ήδη σκληρή κριτική...
"Το κομμάτι της κριτικής δεν είναι καινούριο. Ήταν έντονο και την περίοδο του Top Chef. Δεν παρακολουθώ όλες τις κριτικές για να είμαι ειλικρινής. Ακούω τους ανθρώπους του καναλιού αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να βάλω μέσα μου όλες τις κριτικές που μου γίνονται. Θεωρώ πως είναι συγκεκριμένες αυτές που σε πάνε μπροστά. Αυτές που γίνονται πάνω σε μία βάση που δεν με βελτιώνει δεν τις λαμβάνω υπ' όψιν. Γενικά σαν άνθρωπος πάντα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Και το λέω γιατί υπάρχουν περιτπώσεις ανθρώπων μέσα από τον χώρο που ξέρω τι θα πουν πριν καν το πουν. Και μία τέτοιου είδους στάση δεν με αφορά."

- Υπάρχει εμπάθεια δηλαδή;
"Με αυστηρότητα με αντιμετωπίζουν. Δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία."

- Όντως η μητέρα σου δεν σε παρακολουθεί;
"Το είπα στην υπερβολή του, εννοώντας πως η μητέρα μου δεν είναι μέσα στο χώρο και παρακολουθεί τα πράγματα από μία απόσταση. Προφανώς και με παρακολουθεί στον βαθμό που μπορεί. Έκανα πλάκα."

Περισσότερη Νάντια Μπουλέ στο Zappit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10