Ν. Μπουλέ: Θεωρώ λάθος να με συνδέουν συνεχώς με τον Γρηγόρη!

Μια μοναδική συνέντευξη έδωσε η Νάντια Μπουλέ, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη και τις ευθύνες που της καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα.

Πολλοί έχουν συνδέσει την επαγγελματική της πορεία με τον σύντροφό της, γεγονός που την εξοργίζει και αντιδρά. “Νομίζω ότι έχω δείξει ξεκάθαρα ότι κάνω τα δικά μου μικρά και σταθερά βήματα και θεωρώ λάθος να υπάρχει αυτή η διαρκής σύνδεση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου έτυχε για ένα διάστημα 6 μηνών να συνδεθούν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά μου”, είπε η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της στο “Έθνος της Κυριακής”.
Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να διευκρινήσει πως από μικρή ακούει πως δεν πρέπει να μπερδεύονται τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά αλλά εκείνη επέλεξε να βάλει μπροστά το συναίσθημα και όχι τη λογική και κοιτάζοντας πίσω δεν το έχει μετανιώσει.
Όσον αφορά, τη σχέση της με την Ευγενία Μανωλίδου,η ίδια δήλωσε πως έχουν καλές σχέσεις, δεν είναι φίλες, αλλά αν συναντηθούν σε κάποιο κοσμικό γεγονός μιλάνε.
Επίσης, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο για το τηλεφώνημα που δέχτηκε στη ραδιοφωνική της εκπομπή από την Britney Spears, αν ισχύει και γιατί δεν έγινε αναμετάδοση από τα άλλα μέσα. Η Νάντια Μπουλέ το παραδέχτηκε και περιέγραψε το συμβάν: “Μια φίλη μου την είχε ενημερώσει πως την μιμούμαι και πήρε τηλέφωνο για να με ακούσει και να τραγουδήσουμε μαζί. Κι έτσι κι έγινε. Δεν πήρε έκταση γιατί κανείς δεν πίστεψε πως είναι αλήθεια όλοι νόμιζαν πως ήταν κάποια που την μιμούνταν πολύ καλά”, σημείωσε.
Τέλος, σε ερώτηση που της είχε γίνει από την εφημερίδα “Veto”, αναφορικά με το αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, η ίδια είχε απαντήσει ως εξής: “Το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική δεν μου αρέσει καθόλου. Η λογική να περνάνε την εξουσία σαν κληρονομικό δικαίωμα στους απογόνους -λες και είναι βασιλιάδες που παραδίδουν το στέμμα στους… πρίγκιπες- έχει στοιχίσει ακριβά στη χώρα μας και έχει συμβάλλει στο να απομακρυνθούν οι νέοι από την πολιτική.”

Read More

And More