Α. Μπουρδούμης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια!

Τη σχέση του με την Νατάσσα Μποφίλιου παραδέχτηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μίλησε για όσα τον συγκινούν στην αγαπημένη του.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ο γνωστός ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει ένα χαμηλό προφιλ στη σχέση του. Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στο TLIFE πριν από μερικούς μήνες πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή.
Ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στην εκπομπή “Επτά” της Μαρίας Σταματέρη, παραδέχτηκε ανοιχτά τη σχέση του με την Νατάσσα. “Έχω μία σχέση. Από κει και πέρα δεν κάθομαι να σχολιάσω τίποτα… Κι εμείς έχουμε μια ζωή και τη ζούμε. Δεν έχουμε κάτι ξεχωριστό από τους υπόλοιπους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου”, είπε χαρακτηριστικά.


Η Νατάσσα Μποφίλιου

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως οι σχέσεις των ανθρώπων που κάνουν παρόμοια δουλειά έχουν τα θετικά τους. “Στον ίδιο χώρο, ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου μπορεί να καταλάβει καλύτερα πρακτικά πράγματα, όπως το ωράριο. Καλό είναι να μην κουβαλάς τη σχέση σου στη δουλειά και το αντίστροφο, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο. Γιʼ αυτό τα ζευγάρια μέσα από τη δουλειά είναι πολύ λίγα που μπορούν να αντέξουν πολλά χρόνια μαζί. Από την άλλη το να έχεις σχέση με άνθρωπο που είναι εκτός χώρου, έχει άλλες δυσκολίες”, εξήγησε και συμπλήρωσε: “Με περίεργο μάτι θα κοιτάξει μια ερωτική σκηνή δικιά μου με μία συνάδελφο… Όλα ξεκινάνε από την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια”.
Στην ερώτηση, πάντως, αναφορικά με το τι τον συγκινεί στην αγαπημένη του, εκείνος είπε το εξής: “Με συγκινεί αυτό που είναι, η προσωπικότητά της, ο χαρακτήρας της. Το πιο σημαντικό είναι να την θαυμάζεις και να σε θαυμάζει, και σʼ αυτή τη σχέση ισχύει αυτό”.
Τέλος, στην ίδια συνέντευξη, ο Αλέξανδρος μίλησε και για το αστείο περιστατικό που του συνέβη στην Πάτρα, στην παράσταση “Λεωφορείο ο πόθος”, όταν του έπεσε η πετσέτα που κάλυπτε το γυμνό του σώμα!

Read More

And More