Brad Pitt – Angelina Jolie: Άφησαν το jet και ταξίδεψαν αεροπορικώς στην οικονομική θέση!

Μπορεί να είναι από τα πιο πλούσια και διάσημα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, αλλά προσπαθούν να συμπεριφέρονται σαν μια απλή οικογένεια. Ο λόγος για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt που πήραν τα έξι παιδιά τους και ταξίδεψαν για Γαλλία, σε οικονομική θέση.
Ναι, είναι αλήθεια, οι Brangelina άφησαν το ιδιωτικό jet και μαζί με τα παιδιά τους πήραν το αεροπλάνο της Air France για Παρίσι! Μάλιστα, δεν θέλησαν να ταξιδέψουν ούτε καν στην Α’ θέση, όπως συνηθίζουν, αλλά μπλέχτηκαν με το πλήθος στην οικονομική θέση του αεροσκάφους.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην πτήση του εσωτερικού που πήραν για τη Νίκαια… Το ζευγάρι με τα παιδιά έκανε κανονικά check – in περιμένοντας στο γκισέ για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, ενώ έμεινε στο αεροδρόμιο του Παρισιού μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες για να έρθει η γραμμή ανταπόκρισης για τη Νίκαια. Εκεί μάλιστα τραβήχτηκαν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail.

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο Brad και η Angelina ήταν πολύ προστατευτικοί με τα 6 παιδιά τους (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne) και τους κρατούσαν από το χέρι κατά την έξοδο από το αεροδρόμιο!

Read More

And More