Ο Brad Pitt και η Αngelina Jolie ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη!

O Brad Pitt και η Angelina Jolie προγραμματίζεται να επεανενωθούν στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά τον Mr. and Mrs. Smith το 2005, αυτή τη φορά στη δραματική ταινία By the Sea, όπως ανακοίνωσε χθες η Universal Pictures.

Η Jolie έγραψε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία, σε παραγωγή από τον Pitt, του οποίου η εταιρεία Plan B Entertainment πρόσφατα παρήγαγε το 12 Years a Slave και το Normal Heart.

Δεν ειπώθηκε τίποτα σχετικά με το αν θα υπάρχουν ρόλοι και για τα παιδιά τους, για να γίνει μια πλήρης οικογενειακή υπόθεση για να κάνει, αλλά η μαμά και ο μπαμπάς είναι καλή αρχή.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω τη σχέση μου με την ομάδα της [Universal Pictures και θα αρχίσω την προετοιμασία για το By The Sea , είπε η jolie σε μια δήλωση. Έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για σεναριογράφους, και ελπίζω στο να συνεχίσουν να με στηρίζουν ως σκηνοθέτη.

Η Angelina συνεχίζει να επιδείκνύει εξαιρετικές ικανότητες μπροστά και πίσω από την κάμερα και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί της στο By the Sea, δήλωσε η Langley-πρόεδρος της Universal. «Η Αngelina και o Brad αποτελούν δύο από τα πιο λαμπερά ταλέντα του Χόλιγουντ και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος της συνεργασίας τους σε αυτό το δυνατό κομμάτι.

Η Jolie είπε στο E! Newsback το 2012 ότι η ίδια και ο Pitt είχαν «μια ιδέα» για μια ταινία που θα ήθελαν να κάνουν μαζί.

Αναφέρθηκε στο τελικό προϊόν το Μάιο, λέγοντας, Έγραψα κάτι που πριν από λίγα χρόνια για τον Brad και εμένα. Απλά μόνο για τη διασκέδαση. Απλά ένα ανεξάρτητο μικρό κομμάτι τέχνης. Επειδή δεν κάνουμε συχνά παρόμοια πράγματα. Αλλά είναι κάτι που πραγματικά μικρό και πειραματικό.

Read More

And More