Επιτέλους! Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αρραβωνιάστηκαν

Χρειάστηκαν μερικά χρόνια αλλά ο Brad Pitt το αποφάσισε! Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Angelina Jolie και ο γάμος όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει… Μπορεί το TLIFE να τους πάντρεψε στα ψέματα την Πρωταπριλιά αλλά οι Brangelina είναι πλέον επισήμως αρραβωνιασμένοι!

Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα υποστηρίζοντας πως ο αρραβώνας αυτός αποτελεί δέσμευση για το μέλλον. Παρόλα αυτά δεν έχει δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία γάμου.

Το δαχτυλίδι με το οποίο ο Brad έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του το σχεδίασε ο Robert Procop.



Το love story με λίγα λόγια…

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Mr and Mrs Smith” και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Εκείνη την περίοδο, ο Brad ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston, με την οποία χώρισε λίγο αργότερα. Γρήγορα η σχέση του με την Angelina έγινε ένας μεγάλος έρωτας που τους οδήγησε στο να δημιουργήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

Οι λαμπερές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί είναι πάντα αντικείμενο συζήτησης, αλλά για εκείνους αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι οι οικογενειακές βόλτες και τα ταξίδια που κάνουν με τα παιδιά τους. Σε πολλές συνεντεύξεις τους μάλιστα, δείχνουν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλον, με την Angelina να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον άντρα που στέκεται στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια, ενώ εκείνος παραδέχεται πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Ο Brad και η Angelina έχουν ήδη μια ευτυχισμένη οικογένεια με έξι παιδιά! Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως η επιθυμία των παιδιών ήταν να τους δουν παντρεμένους. “Είναι κάτι που τα παιδιά ζητούν όλο και πιο έντονα, δείχνοντας πως είναι σημαντικό για αυτά”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Και να που τώρα, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι οι Brangelina θα ξανασυνεργαστούν στην μεγάλη οθόνη, θα γίνει πραγματικότητα η επιθυμία των παιδιών -αλλά και εκατομμύρια θαυμαστών του ζευγαριού- και όλοι τους είναι χαρούμενοι!

Δες το album με τις ευτυχισμένες οικογενειακές τους στιγμές

Read More

And More