Σε βρετανικό Musical η οικογένεια Brangelina για τα γενέθλια του γιου τους

Το βροχερό Λονδίνο επισκέφτηκε η οικογένεια Bradgelina προκειμένου να απολαύσει μία από τις δεκάδες απολαυστικές θεατρικές παραστάσεις της βρετανικής πρωτεύουσας. Οι super star αποφάσισαν να πάρουν τα 4 από τα 6 παιδιά τους – τα δίδυμα είναι ακόμη μικρά – και να τους κάνουν δώρο ένα φαντασμαγορικό θέατρο, το West End Musical – “Wicked”! Αφορμή τα γενέθλια του γιου τους Maddox.

Η μεγαλύτερη βιολογική τους κόρη Shiloh, 5 ετών, έφυγε από το θέατρο εμφανώς μαγεμένη με ένα κουκλάκι λούτρινο κουκλάκι – μια μαϊμού – από τους ήρωες της παράστασης. Μαζί με τον Maddox, τη Zahara και οι δύο τους 6 ετών αλλά και τον Pax, 7 ετών, έμοιαζαν να απολαμβάνουν τη βόλτα με τους γονείς τους.

Οι διοργανωτές της θεατρικής παράστασης δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την διάσημη οικογένεια και διαβεβαίωσαν τα αγγλικά tabloid πως οι διάσημοι θαμώνες δεν δημιούργησαν προβλήματα ούτε είχαν παρανοϊκές απαιτήσεις. Μάλιστα δεν παρακολούθησαν την παράσταση από κάποιο VIP Box – φυσικά βέβαια γύρω από την οικογένεια οι θέσεις ήταν εγκαταλελειμένες σαν να είχε πέσει βόμβα, για λόγους ασφαλείας – αλλά από των εξώστη του θεάτρου.

Η οικογένεια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αγγλία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπαμπά. Ο Brad Pitt βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας τρόμου με ζόμπι, World War Z! Όλοι μαζί μένουν στο διάσημο πλεόν σπίτι στην περιοχή Richmond που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει δεκάδες επωνύμους, κατά την παραμονή τους στην Αγγλία. Μεταξύ των επωνύμων στο ίδιο υπερπολυτελές σπίτι των 10 εκατομμυρίων λιρών, έμεινε στο παρελθόν ο Michael Douglas με τη σύζυγό του Catherine Z. Jones, αλλά και ο Johnny Depp

Την ίδια στιγμή στη γειτονιά του Richmond η Angelina θα μπορούσε να πιει ένα καφεδάκι (ή μήπως τσάι;) με την Sandra Bullock που μένει στη γειτονιά, ενώ και ο Brad μπορεί να συναντήσει τον αρχηγό της συμμορίας των 12 που έχει επιλέξει την περιοχή για τη διαμονή του στο Λονδίνο.

Read More

And More