Brad Pitt: Ποιος είναι ο άντρας που τού επιτέθηκε στην πρεμιέρα της Angelina Jolie!

Ο Brad Pitt συνόδευσε τη σύντροφό του, Angelina Jolie στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τίτλο Maleficent. O γνωστός ηθοποιός και παραγωγός, όπως συνηθίζει, στάθηκε να υπογράψει αυτόγραφα για τους θαυμαστές του που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τους Brangelina από κοντά. Ξαφνικά, ένας νεαρός άνδρας πήδηξε πάνω από τα προστατευτικά κάγκελα και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο.

Ο Brad δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αργότερα το δικαστήριο εξέδωσε εντολή περιοριστικών μέτρων για τον Vitalii Sediuk.

Είκοσι ημέρες κοινωφελούς εργασίας και απαγόρευση να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μέτρων τον Brad και την Angelina αποφάσισε για τον 25χρονο Ουκρανό φαρσέρ το δικαστήριο του Λος Άντζελες

Ακόμα, το δικαστήριο απαγόρευσε επίσης στον Sediuk, να πλησιάσει σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα πρέπει να ολοκληρώσει 52 συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, ενώ αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 8 Ιουλίου.

Ποιος είναι ο φαρσέρ που επιτέθηκε στον Brad

Ο Sediuk, δημοσιογράφος της ουκρανικής τηλεόρασης, έχει γίνει διάσημος για τις κακόγουστες φάρσες του εναντίον διασημοτήτων.

Πρόσφατα προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού America Ferrera, ενώ εκείνη πόζαρε για τους φωτορεπόρτερ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Eισέβαλε στη σκηνή την ώρα που η τραγουδίστρια Adele παραλάμβανε το βραβείο Grammy.

Φίλησε τον Will Smith –για να δεχτεί αμέσως ένα χαστούκι από τον ηθοποιό– στην πρεμιέρα μιας ταινίας στη Μόσχα.

Read More

And More