Η Brittany προγραμμάτισε το θάνατό της. Πέθανε με την οικογένειά της στο πλευρό της

Η Brittany τελικά έκανε αυτό που ήθελε. Έφυγε για πάντα όπως ήθελε. Επέλεξε να πεθάνει με ευθανασία και παρά τις αντιδράσεις στην απόφασή της έφυγε για πάντα στις 2 Νοεμβρίου. Μια ημέρα μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία…

Η απόφασή της να φύγει πριν η αρρώστια της την φθείρει ακόμα περισσότερο, έχει διχάσει την κοινή γνώμη αφού πολλοί πιστεύουν ότι έπρεπε να το παλέψει και ότι η αυτοκτονία είναι αμαρτία..

Πριν φύγει για πάντα έστειλε το τελευταίο της μήνυμα. Έγραψε στο facebook: “Αντίο σε όλους τους φίλους μου και την οικογένειά μου που αγαπώ. Σήμερα, είναι η μέρα που επέλεξα να φύγω από τη ζωή με αξιοπρέπεια μπροστά στην αρρώστια μου, τον καρκίνο στον εγκέφαλο που μου πήρε τόσα πολλά, αλλά θα μου έπαιρνε ακόμη περισσότερα. Ο κόσμος είναι ένα υπέροχο μέρος, το να ταξιδεύω ήταν το μεγαλύτερο σχολείο, οι φίλοι μου ήταν δοτικοί. Έχω έναν κύκλο συμπαράστασης γύρω από το κρεββάτι καθώς γράφω. Αντίο κόσμε!”

Η Βrittany Maynard πήρε τη μεγάλη απόφαση της ευθανασίας όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και οι γιατροί της είπαν ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής…. Αυτοί οι έξι μήνες όμως θα ήταν βασανιστικοί, με φρικτούς πόνους, κάτι που η Brittany, αποφάσισε να μη ζήσει. Επέλεξε να πεθάνει με αξιοπρέπεια και μάλιστα δημιούργησε ένα ίδρυμα με το όνομά της www.thebrittanyfund.org θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο για την ευθανασία, όταν δεν υπάρχει καμμια ελπίδα να σωθεί κάποιος και μάλιστα όταν ο θάνατός του, προμηνύεται επώδυνος και βασανιστικός.

Read More

And More