O ηθοποιός που έκανε σεξ για πρώτη φορά με την Brooke Shields, μίλησε για την εμπειρία του!

Η Brooke Shields πρόσφατα εξομολογήθηκε πως έχασε την παρθενιά της, όταν ήταν 22 ετών από τον ένα και μοναδικό σούπερμαν- γνωστό και ως Dean Cain!

Είναι μια προσωπική ιστορία που περιέχεται στο νέο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της με τον τίτλο: “There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me. Αλλά προτού βιαστούμε να περιμένουμε εχθρότητα μεταξύ του πρώην ζευγαριού σήμερα, αποδεικνύεται το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

/

Είμαστε ακόμη φίλοι … ήμουν ερωτευμένος μαζί της βέβαια όταν ήμασταν στο κολέγιο” είπε ο Cain στο Meredith Vieira Show. «Δεν υπάρχει τίποτα που έκανα σε σχέση με εκείνη για το οποίο να ντρέπομαι. Έτσι της είπα να γράψει για αυτό και ελπίζω ότι θα είναι λυτρωτικό για την ίδια .

Μεγαλωμένη από μια βαθιά θρησκευόμενη Καθολική μητέρα, η Shields έγραψε στο βιβλίο της ότι η μητέρα της ήταν «άδικα επικριτική στη σχέση της με τον Cain. Επίσης, δεν βοήθησε, ότι το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής γνώριζε για τον όρκο αγνότητας της.

/

Ακόμη και αν οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, ο Cain παραδέχεται ότι η σχέση τους ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο που ελπίζει ότι θα συνεχίσει ως φιλία για τα επόμενα χρόνια.

Είχαμε πραγματικά μια υπέροχη σχέση, ήμασταν δύο νέοι άνθρωποι και νοιαζόμασταν ο ενας για τον άλλον, εξήγησε. «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, κορίτσι, γυναίκα και μητέρα τώρα”…

Read More

And More