Συντετριμμένος ο Pierce Brosnan – Πέθανε η 42χρονη κόρη του από καρκίνο

Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος ηθοποιός Pierce Brosnan, μετά τον ξαφνικό θάνατο της 42χρονης κόρης του Charlotte από τον καρκίνο. Η κοπέλα έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή στο σπίτι της στο Λονδίνο, από την ίδια ασθένεια που προκάλεσε το θάνατο στην 43χρονη μητέρα της, πριν από 22 χρόνια.
Η 42χρονη Charlotte ήταν παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών και έδωσε σκληρή μάχη για τρία χρόνια με τον καρκίνο της μήτρας. Δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο πατέρας της Pierce Brosnan που πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του “November Man” είναι συντετριμμένος και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στις 28 Ιουνίου, η αγαπημένη μου κόρη Charlotte Emily πέρασε στην αιώνια ζωή, υποφέροντας από καρκίνο των ωοθηκών. Κοντά της ήταν ο σύζυγός της Alex, τα παιδιά της Isabella και Lucas και τα αδέρφια της Christopher και Sean. Η Charlotte πολέμησε τον καρκίνο με μεγαλοπρέπεια, ανθρωπισμό, κουράγιο και αξιοπρέπεια. Οι καρδιές μας υποφέρουν από την απώλεια του όμορφου αγαπημένου μας κοριτσιού. Προσευχόμαστε για εκείνη και ότι η θεραπεία γι’ αυτήν την επάρατη νόσο θα βρεθεί σύντομα. Ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήριά σας”.

Ο Brosnan υιοθέτησε τη Charlotte το 1986 όταν ο βιολογικός της πατέρας Dermot Harris πέθανε. Ήταν εννιά χρονών όταν η μητέρα της Cassandra παντρεύτηκε τον ηθοποιό, το 1980. Μαζί με τον Christopher που επίσης ήταν γιος της πρώτης του συζύγου με τον Dermot ο Pierce Brosnan απέκτησε με την Cassandra ακόμη έναν γιο, τον Sean το 1983.

Read More

And More