Ο C. Brown έσπασε το τζάμι από το καμαρίνι του μετά από ερώτηση για τον ξυλοδαρμό της Rihanna!

Ο Chris Brown, τραγουδιστής και πρώην σύντροφος της Rihanna, έσπασε ένα παράθυρο και έσκισε το μπλουζάκι του, κατά τη διάρκεια ενός βίαιου ξεσπάσματός του, ύστερα από εμφάνισή του στην εκπομπή ”Καλημέρα Αμερική”. Ο γνωστός τραγουδιστής, που θα γίνει 22 χρονών τον Μάιο, δεν μπορούσε να ελέγξει τον θυμό του και ξέσπαγε σ’ ό,τι έβρισκε μπροστά του. Κι αυτό συνέβη, όταν ρωτήθηκε ζωντανά, στον αέρα, από την παρουσιάστρια της εκπομπής, Robin Roberts, σχετικά με την επίθεσή του εναντίον της Rihanna το 2009.

Όταν η Robin τον ”στρίμωξε” με τις ερωτήσεις της, γύρω από τα περιοριστικά μέτρα που έχει λάβει η ποπ σταρ εναντίον του, εμφανώς ταραγμένος απάντησε: ”δεν αποτελεί μεγάλη υπόθεση για ‘μένα πια”. Σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν τόσο εξοργισμένος, που άρχισε να ουρλιάζει και τελικά, κατέστρεψε το τζάμι του παραθύρου στο καμαρίνι του, με αποτέλεσμα τα γυαλιά να βγουν στο δρόμο.

Η hair stylist και ο make up artist, κάλεσαν αμέσως την ασφάλεια, αλλά ο Brown είχε ήδη φύγει από το στούντιο, που βρίσκεται στην New York Times Square και δεν επέστρεψε για να τραγουδίσει ακόμα ένα κομμάτι, όπως είχε προγραμματιστεί νωρίτερα.

Ύστερα από το συμβάν, ο ίδιος έγραψε στο Twitter του: ”Είμαι πολύ ανώτερος από εκείνους που προσπαθούν να φέρουν στο προσκήνιο τα κακώς κείμενα του παρελθόντος (‘I’m so over people bringing this past s**t up!!! Yet we praise Charlie sheen and other celebs for there [sic] bulls**t.)

Ενώ λίγο αργότερα: ”Θαυμαστές μου! Αυτό το άλμπουμ είναι για εσάς και μόνο. Και ειλικρινά… Έχω κουραστεί τόσο από όλους τους άλλους! Σας ευχαριστώ όλους που στηρίζετε την μουσική μου. Η λέξη κλειδί εδώ είναι η μουσική. Σας αγαπώ όλους!”

Read More

And More