Διακοπές στην Κέρκυρα για τον Tim Burton και την σύζυγό του!

Την Κέρκυρα διάλεξε για τις διακοπές τους ο διάσημος σκηνοθέτης Tim Burton και την γνωστή ηθοποιό και σύζυγό του Helena Bonham Carter. Μετά τον Bon Jovi, τον John Travolta, τον Robert De Niro και τους Brangelina, ο Tim Burton είναι μια ακόμη από τις διάσημες προσωπικότητες του διεθνούς jet set που κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας,
Η κάμερα του corfuland, “τσάκωσε” το διάσημο ζευγάρι, κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο “Ιωάννης Καποδίστριας”. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι δυο τους θα μείνουν για αρκετές μέρες στην Κέρκυρα σε πολυτελή βίλα ενώ οι διακοπές τους θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Χαλαρός και ευδιάθετος, ο υποψήφιος για Oscar Αμερικανός Tim Burton έκανε τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Tim Burton που έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες “Ψαλιδοχέρης” (1990), ο “Ακέφαλος Καβαλάρης” (1999), το “Big Fish” (2003), το “Sweeney Todd” (2007) και το πρόσφατο “Dark Shadows” (2012), συνεργάζεται σταθερά με τον Johnny Depp, και την σύζυγό του Helena Bonham Carter.

Δες το video:

Read More

And More