Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.11.2010 | 07:22

Camping με θέα τ' αστέρια!

Camping με θέα τ' αστέρια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μπορεί να είναι λίγο περίεργη η εποχή να μιλάμε για camping αλλά όσες δεν το αντέχετε και το ζητάει ο καλός σας, ορίστε η τέλεια λύση. Camping στη χλιδή! Θέστε ως όριο ότι θα πάτε μόνο με την παρακάτω σκηνή.

Βέβαια όποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη σκηνή θα πρέπει να προσέξει λίγο παραπάνω και γιατί όχι να φέρει μαζί του και μια κουρτίνα. Ο λόγος για την νέα διαφανή σκηνή που θυμίζει τεράστια φούσκα και χρησιμοποιείται από τους τολμηρούς κατασκηνωτές που θέλουν να κοιμηθούν στην εξοχή με θέα τ' αστέρια.
 
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφεύρεση που συνδυάζει την καινοτομία με την άνεση. Μπορεί να βρίσκεται στην εξοχή, ωστόσο, το εσωτερικό της θυμίζει το δωμάτιο μια χλιδάτης κατοικίας. Παράλληλα, αυτή η διαφανής σκηνή, αφήνει τους κατασκηνωτές να απολαύσουν μια πανοραμική θέα. Αλλά χρειάζεται προσοχή, καθώς δεν καλύπτεται από πουθενά και σίγουρα πρέπει να προσέχεις το τι φοράς, όταν μένεις εκεί, καθώς φαίνεσαι από παντού.

 
Παρόλα αυτά, σκοπός αυτής της τεράστιας φούσκας που κοστίζει γύρω στις 400 λίρες τη βραδιά, είναι να φέρει τους τουρόστες πιο κοντά στη φύση. Βέβαια, το συγκεκριμένεο εγχείρημα, μοιάζει πιο πολύ με ένα κινούμενο ξενοδοχείο, παρά με σκηνή. Στο εσωτερικό της υπάρχει ντουλάπα, ράφια, ένα μαλακό κρεβάτι και ηλεκτικά φώτα που την κάνουν να μοιάζει με πολυτελές δωμάτιο ένος ακριβού ξενοδοχείου.


 
Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία. Για πρώτη φορά κάποιος που κάνει camping έχει τη δυνατότητα να δει τ' αστέρια τη νύχτα και την ανατολή του ηλίου το πρωί, μένοντας σ' ένα πολυτελές χώρο”, λέει υπερήφανα ο Γάλλος σχεδιαστής της διαφανούς σκηνής.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10