Candice Swanepoel: O Άγγελος της Victoria Secret βγαίνει… από τα ρούχα τoυ!

Είναι όμορφη. Είναι ξανθιά και με ιδανικές αναλογίες. Κατάγεται από τη Νότιο Αφρική και ίσως εκεί να οφείλεται το λίγο δύσκολο στην προφορά επώνυμό της (Άσχετο!Εκεί στη Νότιο Αφρική κάτι κάνουν και οι κοπέλες βγαίνουν ψηλές, σέξι και ξανθές). Και πως να μην είναι όλα αυτά, αφού είναι μοντέλο και μάλιστα ανήκει στο εκθαμβωτικό ρόστερ των Αγγέλων της Victoria Secret.

Η Candice (είπαμε το επώνυμο μας δυσκολεύει να το πούμε, πόσω μάλλον να το γράφουμε συνέχεια) φόρεσε (;) το ωραίο της χαμόγελο και πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού i-D και το φακό του φωτογράφου Matt Jones. Πότε ως άτακτη Μίνι, πότε απλά με ένα μικροσκοπικό τζιν σορτσάκι και πότε ως έφηβη με τη σανίδα του skate να καλύπτει όλα τα επίμαχα.

/

Φυσικά το σώμα της δεν είναι απλά ένα δώρο Θεού ή αποτέλεσμα του καλού νερού στη Νότια Αφρική (που λέγαμε και προηγουμένως), αλλά η επιβράβευση στους κόπους της. Η Candice γυμνάζεται σκληρά και όπως φαίνεται αυτό αποδίδει. Μάθε όλα τα μυστικά της -και των υπολοίπων angels της Victoria Secret – με ένα κλικ εδώ

/

Πώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού μόλις πριν μερικές μέρες πάτησε την πασαρέλα με τα εσώρουχα της νέας collection VS και θα έπρεπε να είναι απλά, αψεγάδιαστη.

/

/

Read More

And More