Βροχερό Σαββατοκύριακο! Κάνε από το σπίτι τα ψώνια του σούπερ μάρκετ και κέρδισε!

Βροχερό το Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από το να μπορείς από το σπίτι με ένα κλικ να …. φέρεις κυριολεκτικά στην πόρτα σου τα ψώνια του σούπερ μάρκετ! Μπες στο Caremarket.gr ψώνισε ότι χρειάζεσαι και ένας υπάλληλος θα φέρει στην πόρτα σου τα ψώνια σου. Ταυτόχρονα μπορεις να εξοικονομήσεις χρήματα από τις καθημερινές προσφορές!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Caremarket.gr και να επιλέξεις ανάμεσα σε 9.000 προϊόντα. Έτσι και θα κερδίσεις χρήματα λόγω των καθημερινών προσφορών και θα αγοράσεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι χωρίς σπατάλες και θα έλθουν τα ψώνια σου στο σπίτι ή στο γραφείο σου, χωρίς εσύ να κάνεις απολύτως τίποτα!

Ένα ακόμα θετικό, είναι ότι θα μπορείς με την ησυχία σου να βρεις τις καλύτερες τιμές για το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις και σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές σε όλα τα προϊόντα, να μειώσεις κατά πολύ τα έξοδα του σούπερ μάρκετ.

Η CareMarket.gr και η Carrefour – Μαρινόπουλος καταλαβαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σας κάνει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής.

Παράλληλα, για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.

-Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.
-Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
-Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.

Read More

And More