Εσύ είδες τις νέες προσφορές του CareMarket; Εντομοαπωθητικά Teza, Aroxol, Pyrox και Katol -30%

Ψώνια από το Caremarket.gr σημαίνει οικονομία χρόνου και χρημάτων… Το καλοκαίρι είναι εδώ και το να ψωνίζετε στο super market σημαίνει χαμένος χρόνος και χρήμα.

Γιατί ξοδέψετε ώρες το Σάββατο για τα ψώνια σας όταν μπορείτε να τα έχετε στην πόρτα σας χωρίς να κουραστείτε καθόλου; Γιατί να μην επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών που μόνο στο CareMarket μπορείτε να βρείτε; Κάθε τρεις ημέρες οι προσφορές μας αλλάζουν και τα ψώνια σας γίνονται συνέχεια πιο οικονομικά.

Μόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη εάν ψωνίσετε από ένα τεμάχιο των προσφορών, θα έχετε κερδίσει 15,18 ευρώ! Εάν βάλετε και το κόστος της βενζίνης, τον χαμένο χρόνο και την κούραση τότε το κέρδος σας είναι πολύ μεγαλύτερο. Γίνετε και εσείς μέλος της παρέας των 16000 χρηστών μας που παραγγέλνουν τακτικά και κάντε μεγάλη οικονομία σε χρόνο και χρήμα.

Ψωνίστε από το σπίτι, το γραφείο, ακόμα και από τον δρόμο χρησιμοποιώντας όποιον τρόπο πληρωμής εσείς επιθυμείτε! Επιλέξτε ανάμεσα από 12000 διαφορετικά προϊόντα με λίγα κλικ στον υπολογιστή σας. Εμείς θα σας φέρουμε τα ψώνια σας με ειδικά φορτηγά ψυγεία όπου εσείς επιθυμείτε με καθορισμένο ραντεβού και φρέσκα σα να τα ψωνίσατε πριν από λίγα λεπτά!

Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.

Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.

Για τις πληρωμές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μετρητά, πιστωτική ή debit.
CareMarket.gr τα οικονομικά ψώνια σπίτι σας!

Δες τις προσφορές













Read More

And More