Μ. Carey: Έντυσε τα δίδυμα της… αρκουδάκια, για το Halloween!

Ένα νέο πρωτότυπο concept για να γιορτάσει το φετινό Halloween σκέφτηκε για ακόμη μια φορά η Mariah Carey που έντυσε τα δίδυμά της… αρκουδάκια. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύζυγός της που πήρε το ρόλο του μπαμπά-αρκούδου!
Η γνωστή ερμηνεύτρια που έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο ερχομός των παιδιών της, άλλαξε ριζικά τη ζωή της και την έχει κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη, δεν μπόρεσε και φέτος να αντισταθεί στον πειρασμό και να μην γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της.

Και μπορεί πέρσι η έμπνευσή της να ήταν από την παιδική ταινία “Οι απίθανοι”, φέτος όμως στράφηκε προς το ζωικό βασίλειο. Έτσι, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η “Daily Mail” και ανέβασε η ίδια στο site για τα παιδιά της, η Mariah έχει ντυθεί μικρή πριγκίπισσα, ο Nick Cannon ντύθηκε αρκούδος και τα δίδυμα Moroccan και Monroe… αρκουδάκια.

Οι τέσσερις τους φαίνεται πως διασκέδασαν πολύ, υποδυόμενοι τους “Goldilocks And The Three Bears” και η Mariah έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη, έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της.

Read More

And More