Ποιος επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Carla Bruni;

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να επικρατούσε ένα μυστήριο γύρω από το θέμα της εγκυμοσύνης της Carla Bruni, αλλά όπως φαίνεται ο πεθερός της ήταν αυτός που “πρόδωσε” το γλυκό μυστικό της.

Ενώ, λοιπόν, η πρώτη κυρία δεν σχολιάζει τίποτα επίσημα όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, ο πατέρας του Nicolas Sarkozy επιβεβαίωσε ότι ο γιος του και η νύφη του περιμένουν παιδί.Μιλώντας στην εφημερίδα Bild είπε οτι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και θέλησε να το μοιραστεί τη χαρά του για το εγγονάκι που έρχεται με την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Paul Sarkozy , βέβαια, ανέφερε πως επέλεξε την εφημερίδα “Bild” για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Carla, επειδή θεωρεί πως είναι από τις πιο αξιόπιστες.

Ο ίδιος σημείωσε, μάλιστα, ότι ο γιος του και το πρώην μοντέλο δεν επιθυμούν να μάθουν το φύλο του μωρού πριν από την γέννηση αλλά εκείνος είναι βέβαιος ότι “θα είναι κορίτσι τόσο όμορφο όσο και η Carla!”.

Από την πλευρά της, πάντως η Carla σε εμφάνισή της σε εκπομπή στο TF1 ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε την εγκυμοσύνη της. Όταν μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής της είπε “Συγχαρητήρια”, εκείνη του ανταπέδωσε την ευχή, κάνοντας τις φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη της να φουντώνουν,

Read More

And More