H Kate και το ταξίδι στην Αμερική υπό τη σκιά των “γυμνών” σκανδάλων!

Μπορεί να πέρασαν όμορφα στην Αγγλία λιίγες ώρες μετά τον γάμο, όμως σύντομα η Catherine ετοιμάζει βαλίτσα για την Καλιφόρνια μαζί με το σύζυγο της! Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη για τον William στις H.Π.Α.! Φυσικά ο ίδιος έχει επισκεφτεί τη χώρα αλλά μόνο για προσωπικούς λόγους με ένα φίλο του από το πανεπιστήμιο και έναν από τους έρωτές του, την Anna Sloan από το Τέξας, το 2004.

Για την Catherine θα είναι η πρώτη φορά, λέγεται μάλιστα ότι θα τους υποδεχτεί ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger! Η επίσκεψη θα διαρκέσει μόλις 2 μέρες, 8-10 Ιουλίου και θα ακολουθήσει επίσημη επίσκεψη στον Καναδά! Πιθανώς η Catherine να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να συναντήσει την καλή της φίλη Victoria Beckham που ζει μόνιμα στη δυτική ακτή!

Οι προετοιμασίες για το υπερατλαντικό ταξίδι γίνονται στη σκιά του σκανδάλου που έχει κουράσει το παλάτι τις τελευταίες μέρες και αφορά στις γυμνές φωτογραφίες του αδερφού της Catherine, James Middleton αλλά και της αδερφής της Pipa.

Οι φοιτητικές του απερισκεψίες και οι προκλητικές του πόζες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας! Ο φωτογραφίες του έχουν κάνει το γύρο του κόσμου προακλώντας συζητήσεις για την οικογένεια Middleton!

Επικοινωνιακά βέβαια, το σκάνδαλο έχει λειτουργήσει υπέρ του παλατιού αφού τα μέσα σταμάτησαν να ασχολούνται με τον Harry και μιλούν μόνο για τον James!

Ωστόσο και η αδερφή της Kate, Pipa έχει φωτογραφίες που είναι ημίγυμνη και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η Pipa με φόρεμα φτιαγμένο από χαρτί υγείας!

Read More

And More