Έρχεται ο διάδοχος! Η Δούκισσα Catherine λέει δημόσια ότι θέλει να γίνει μητέρα!

Έτοιμη να γίνει μανούλα εμφανίζεται η Δούκισσα του Cambridge Catherine. Το πριγκιπικό ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν τρεις μήνες αναμένεται να μεγαλώσει σύντομα την οικογένειά του.

Οι δυο τους που βρίσκονται αυτές τις μέρες στον Καναδά και έδωσαν το “παρών” σε πολλές εκδηλώσεις και πραγματοποίησαν πολλές δημόσιες εμφανίσεις, κάποιες πιο επίσημες που τηρούσαν τους κανόνες που υποβάλλει το πρωτόκολλο και άλλες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές, όπως τα μαθήματα μαγειρικής.
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές όμως για το ζευγάρι, ήταν αυτή που έζησαν στη βόλτα τους στο Quebec. Ο κόσμος υποδέχτηκε με αγάπη το πριγκιπικό ζευγάρι και πολλοί βρέθηκαν εκεί για να τους συγχαρούν για το γάμο και να τους χαιρετήσουν. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και μικρά παιδάκια που πρόσφεραν λουλούδια στην Δούκισσα του Cambridge, κάνοντάς την να συγκινηθεί.

Η Catherine ήταν πολύ διαχυτική και εγκάρδια με τα μικρά παιδιά. Η ίδια δέχθηκε μια ανθοδέσμη από την δίχρονη κόρη του Βρετανού αξιωματούχου David Cheater και της χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο. Βλέποντας το πόσο τρυφερή είναι με τα παιδιά, οι αξιωματούχοι την ρώτησαν αν σκέφτεται να μεγαλώσει σύντομα την οικογένειά της και να γίνει μανούλα. “Το ελπίζω”, απάντησε εκείνη με ειλικρίνεια.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Catherine αναφέρεται στο θέμα δημοσίως, όχι μόνον μετά τον γάμο της με τον William, αλλά και γενικότερα. Το ζευγάρι θα παραμείνει στον Καναδά για ολιγοήμερη επίσκεψη.
Αν μάλιστα, η Catherine ακολουθήσει τη βασιλική παράδοση της γέννησης του διαδόχου θα πρέπει να αποκτήσει παιδάκι μέχρι τον επόμενο Απρίλη. Για την ιστορία, ο William είχε γεννηθεί 11 μήνες μετά το γάμο της πριηκίπισσας Νταϊάνας με τον Κάρολο, ενώ η βασίλισσα Ελισσάβετ είχε γεννήσει τον Κάρολο, ένα χρόνο μετά το γάμο της με τον Δούκα του Εδιμβούργου.

Δες φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στο Quebec:

Read More

And More