Δούκα, Λέχου και άλλοι celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

To φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου που γίνεται στο Golden Hall ενισχύουν οι celebrities που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δείχνοντας έμπρακτα την πρόθεσή τους να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Λέχου, η Κάτια Δανδουλάκη, η Κάρμεν Ρουγγέρη και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στο bazaar βιβλίου που διοργανώνει μέχρι και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ο Βήμα FM.

“Δώστε ένα ευρώ – αποκτήστε ένα βιβλίο – βοηθήστε τις οικογένειες που σιτίζονται από τον Δήμο Αθηναίων και Καλλιθέας” είναι το σύνθημα της συγκεκριμένης φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας που έχει τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο.

(φωτο: Βήμα)
Από την Πέμπτη η προσέλευση του κοινού είναι μεγάλη και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνης και άνθρωποι από την ελληνική showbiz έχουν βρεθεί εκεί. Ανάμεσά τους είναι η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η Ζέτα Δούκα.

(φωτο: Βήμα)
Ακόμη, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν εκεί: η Παναγιώτα Βλαντή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη, ο Πάνος Αμαραντίδης, ο Μέμος Μπεγνής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Φάνης Μουρατίδης, η Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Δάνης Κατρανίδης, η Αντιγόνη Δρακουλάκη και πολλοί άλλοι.

(φωτο: Βήμα)
Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα τα οποία θα διατεθούν για να αγοραστούν τρόφιμα για τους 1.500 ανθρώπους που σιτίζονται στο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και τις συνολικά 500 οικογένειες που εξασφαλίζουν τρόφιμα από τα δύο Κέντρα Αλληλεγγύης.

Δες φωτογραφίες από το bazaar:

Read More

And More