Όλοι οι celebrities διασκέδασαν στην Α. Βίσση! Δες φωτογραφίες

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η κουμπάρα της Άννα Βίσση βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου και διασκέδασε η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά και την παρέα τους..
Η εκπομπή της Ναταλίας “Μες στην καλή χαρά” μεταφέρθηκε για την Κυριακή το μεσημέρι, λόγω την προβολής της Formula 1 και η γνωστή παρουσιάστρια πήρε τους φίλους της και πήγε στα μπουζούκια και τη μουσική παράσταση “Δώδεκα”.
Η Ναταλία και ο Θέμης έμειναν στο REX μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν τα κομμάτια της Άννας Βίσση. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της και μέσω του λογαριασμού της στο twitter: “Ε, ναι… Είμαι εδώ!” έγραψε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε “Επιτέλους!”, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Άννας Βίσση επί σκηνής, ενώ στη συνέχεια έγραψε στον Πέτρο Ίμβριο: “Δεν παίζεται η κουμπάρα μας!”

Εκτός από την Ναταλία, όμως, το περασμένο Παρασκευοσάββατο βρέθηκαν στο Rex και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς παρέα με τον Χρήστο Δεληλάμπρο και το Νίκο Χαλκούση, η Xριστίνα Παππά με την παρέα της, ο Άλεξ Κάβδας με φίλες του κ.α.

Δες φωτογραφίες


Κώστας Φραγκολιάς


Χριστίνα Παππά

Άλεξ Κάβδας

Read More

And More