Η ώρα της κάλπης για τους celebrities! Ποιοι επώνυμοι είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Στη μάχη της κάλπης μπαίνουν και αυτήν την Κυριακή οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, άνθρωποι της τηλεόρασης και του αθλητισμού βάζουν υποψηφιότητα και ζητούν την ψήφο μας.
Εκτός από τον Ηλία Ψινάκη και τον Απόστολο Γκλέτσο που εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή στους Δήμους Μαραθώνα και Στυλίδας, πολλοί είναι οι επώνυμοι που πάνε στο δεύτερο γύρο των εκλογών για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, αλλά και αυτοί που θέτουν υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.
Ευρωεκλογές
Κατερίνα Μουτσάτσου


Με τον συνδυασμό ΕΠΑΜ κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η γνωστή ηθοποιός μετά το περιβόητο βίντεο “I am Hellene” και την προσπάθειά της από το εξωτερικό να στηρίξει την Ελλάδα, αποφάσισε να λάβει μέρος στις εκλογές διεκδικώντας μια θέση στο Ευροκοινοβούλιο.
Θοδωρής Ζαγόρακης


Την πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατέλθει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποδέχθηκε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγόρακης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Ιωάννα Λίλη.
Νατάσα Ράγιου


Με τη ΝΔ κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Νατάσα Ράγιου. Η γνωστή δημοσιογράφο καιπρώην βουλευτής Αχαΐας που είναι μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πάτρας και του επιτελικού Συμβουλίου Δράσης “Παγγαία” για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων και τη στήριξη απόρων οικογενειών, διεκδικεί την ψήφο μας.
Παύλος Κοντογιαννίδης


Με τον Πάνο Καμμένο και το Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέτει υποψηφιότητα ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο γνωστό ηθοποιός βάζει πλώρη για το Ευρωκοινοβούλιο και ζητά την ψήφο του κόσμου.
Μάκης Χριστοδουλόπουλος


Το μικρόφωνο αφήνει για λίγο στην άκρη ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και κατεβαίνει, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα. Το όνομα του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της “Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό”.
Νίκος Ορφανός


Στις Ευρωεκλογές με το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη κατεβαίνει ο “Κίτσος” της “Τασούλας”. Ο Νίκος Ορφανός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από πολλές τηλεοπτικές σειρές θέτει την υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο.
Σπυράκη Μαρία


Από τη δημοσιογραφία στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου θέλει να βρεθεί η Μαρία Σπυράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος θέτει υποψηφιότητα στις Ευρωοεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. Η Μαρία Σπυράκη έχει εργαστεί σε κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς και μεγάλες εφημερίδες, και την έχουν τιμήσει με αποκλειστικές συνεντεύξεις κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες.
Ξαρχάκος Σταύρος


Ο Σταύρος Ξαρχάκος, που είναι ένας από τους σημαντικότερους, παγκοσμίου φήμης, σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και έχει τιμήσει και πάλι με την παρουσία του την Ελλάδα στην Ευρωβουλή, είναι υποψήφιος για τις φετινές Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.
Αμυράς Γιώργος


Με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος των Ευρωεκλογών και ο Γιώργος Αμυράς. Ο δημοσιογράφος και πρωτεργάτης του ποδηλατικού κινήματος στην Ελλάδα, που απολαύσαμε μέσα από την εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στα έδρανα των Ευρωεκλογών.
Παύλος Ορκόπουλος


Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές συμμετέχει και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος. Με πολλές επιτυχίες σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ο ηθοποιός που πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα με την Priscilla, είναι ανάμεσα στους επώνυμους της ελληνικής showbiz που κατεβαίνουν στις εκλογές.

Εύα ΚαΪλή

Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά είναι και η Εύα ΚαΪλή. Η εντυπωσιακή πολιτικός από τη Θεσσαλονίκη, που πολλές φορές έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με τη δράση και τις κοσμικές της εμφανίσεις, είναι έτοιμη για τις Ευρωεκλογές.

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ


Στο ευρωψηφοδέλτιο της “Ελιάς” θα συμμετέχει και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.
Εκτός από τις Ευρωεκλογές όμως, αυτήν την Κυριακή, θα κριθούν και τα αποτελέσματα σε πολλούς Δήμους και Περιφέρειες της Ελλάδας. Έτσι, οι celebrities που έβαλαν υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι θα στηρίξουν τους συνδυασμούς τους και στο β’ γύρο των εκλογών.
Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές
Βάνα Μπάρμπα


Στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών πέρασε ο Γιώργος Παπανικολάου με τον συνδυασμό “Η Γλυφάδα μας”, με τον οποίο έθεσε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος η Βάνα Μπάρμπα.
Μπέσσυ Αργυράκη


Στην απέναντι πλευρά, όμως συναντάμε την Μπέσσυ Αργυράκη και τον συνδυασμό του Κόκκορη Κωνσταντίνου για το Δήμο Γλυφάδας.
Λευτέρης Πανταζής


Στην δεύτερη θέση με απόσταση αναπνοής από τον πρώτο ήρθε ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο δήμο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, του οποίου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ήταν ο Λευτέρης Πανταζής.
Αντώνης Καφετζόπουλος


Με το συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη στο Δήμο Αθηνάιων ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, που φαίνεται να είναι στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού “Δικαίωμα στην πόλη”.

Ακόμη, στον ίδιο συνδυασμό υπερισχύουν οι: Αθανάσιος Βερέμης (Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), Πόπη Διαμαντάκου (δημοσιογράφος), Βασίλης Βασιλικός (συγγραφέας).

Ενώ, με τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη “Ανοιχτή Πόλη”, συναντάμε στις πρώτες θέσεις τον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη.
Στον Πειραιά τις περισσότερες ψήφους από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς Νικητής” συγκεντρώνουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης (εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αντώνης Νικοπολίδης (πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού).
Τον συνδυασμό του Γιώργου Θωμάκου στον Δήμο Κηφισιάς θα στηρίξει η Στέλλα Κονιτοπούλου. Ενώ, τον συνδυασμό “Ποιότητα ζωής” με τον Κουτελάκη Γιώργο στο Δήμο Νέας Σμύρνης, στηρίζει ο Γιώργος Νινιός.

Read More

And More