O φανατικός θαυμαστής της Celine Dion και το δώρο που θέλει να του κάνει η τραγουδίστρια

Σε μια τεράστια επιχείρηση αναζήτησης ενός και μοναδικού θαυμαστή της έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες η Celine Dion. Η τραγουδίστρια ψάχνει το Γάλλο νεαρό που έτρεχε για εκατοντάδες μέτρα πίσω από τη λιμουζίνα με την οποία εκείνη μετακινούταν στο Παρίσι, απλά και μόνο για να πάρει ένα αυτόγραφο.

Το απίστευτο αυτό γεγονός που καταγράφηκε και στην κάμερα που κινηματογραφούσε την επίσκεψη της Celine Dion στη Γαλλία έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και η super star φαίνεται πως δεν το ξέχασε. Σε λίγες ημέρες η τραγουδίστρια θα βρίσκεται στον Καναδά προκειμένου να εμφανιστεί ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη σε εκείνη και θέλει να έχει κοντά της τον φανατικό της θαυμαστή.

Η καναδική εκπομπή, η γαλλική τηλεόραση και μια αεροπορική εταιρία λοιπόν αναλαμβάνουν να καλύψουν τα αεροπορικά εισιτήρια του μυστηριώδους θαυμαστή, αλλά και να του δώσουν πρόσβαση στα γυρίσματα της εκπομπής που θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ. Και για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί, η εκπομπή έχει ποστάρει τη φωτογραφία του Γάλλου “δρομέα” στο Facebook (είναι η φωτογραφία που ακολουθεί) και προσφέρει ένα ακόμη εισιτήριο για τον Καναδά σε όποιον έχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν να βρεθεί ώστε να παραλάβει το δώρο του.

Δες το βίντεο με τον επίμονο θαυμαστή να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο…

Read More

And More