Τα εγγόνια του Κωνσταντίνου κάνουν modeling!

Στο χώρο του modeling φαίνεται πως μπήκαν τα δυο από τα πέντε παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ για να ενισχύσουν την collection της μαμάς τους.

Ο λόγος για τους μικρούς “γαλαζοαίματους” Οδυσσέα-Κίμων και Αριστείδη-Σταύρο που ποζάρουν στο φακό για τη νέα collection παιδικών ρούχων που λανσάρει η Μαρί Σαντάλ. Ο 6χρονος Οδυσσέας-Κίμων και ο μόλις 2 χρόνων Αριστείδης-Σταύρος προωθούν τα νέα παιδικά ρούχα και φαίνεται να το διασκεδάζουν πολύ. “Όταν σχεδίαζα μαζί με τους συνεργάτες μου τη νέα collection, ήθελα να προσδώσω στα παιδικά ρούχα μια πιο σπορτιφ διάθεση και οι γιοί μου, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης πόζαραν ως μοντέλα¨, αναφέρει η Μαρί Σαντάλ μέσω του προσωπικού blog της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Real Life”, η νέα σειρά παιδικών ρούχων έχει περισσότερα μπλουζάκια και πουλόβερ για αγόρια με τον αριθμό 22. Μια επιλογή που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού αποτελεί τον τυχερό αριθμό της οικογένειας. “Χρησιμοποιήσαμε τον αριθμό 22 για να δώσουμε μια πιο σπορτιφ πινελιά στα αγορίστικα μπλουζάκια και πουλόβερ, καθώς το συγγεκριμένο νούμερο συμβολίζει κάτι οικογενειακό για εμάς”, αποκαλύπτει η Μαρί Σαντάλ.

Η ίδια φαίνεται πως είναι πολύ ενθουσιασμένη με την καινούρια collection της και περνά πολλές ώρες της ημέρας στο στούντιό της στο Λονδίνο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της. Παρόλα αυτά, δεν χάνει χρόνο να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της, τα οποία είναι συνέχεια δίπλα της. Αυτός ήταν, άλλωστε και ο λόγος που ζήτησε στους μικρούς γιους της να ποζάρουν για τα νέα ρούχα που σχεδίασε. Η ιδέα να κάνει τα παιδιά της μοντέλα για τα ρούχα ήρθε απλά και αβίαστα, καθώς οι δυο μικροί γιοί της βρίσκονται συνέχεια “μες στα πόδια” της. Κι όπως φαίνεται κι εκείνοι το διασκέδασαν πολύ.

Όσον αφορά τη νέα σειρά ρούχων, η Μαρί Σαντάλ επισημαίνει πως θέλει να δημιουργήσει άνετα ρούχα για παιδιά. Ως μητέρα που είναι και η ίδια γνωρίζει τι χρειάζονται οι μικροί μπόμπιρες κάθε στιγμή της ημέρας.
Τέλος, για τα μελλοντικά της σχέδια, αναφέρεται πως σχεδιάζει να ανοίξει δυο καταστήματα στο Παρίσι και το Λος Άντζελες. Τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα που έχει λειτουργούν πολύ καλά και έχουν εκλεκτούς πελάτες. Μια από τις πιο καλές πελάτισές της είναι και η διάσημη ηθοποιός Sharon Stone, που είχε βρεθεί και στα εγκαίνια του καταστήματος στο Μπέβερλι Χιλς.

Read More

And More