Τρεις φορές πήγε να το σκάσει η πριγκίπισσα Σαρλίν πριν το γάμο!

Όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές φαίνεται πως προσπάθησε να το ‘σκάσει πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, η νέα πριγκίπισσα του Μονακό. Ο γάμος του πριγκιπικού ζευγαριού έγινε στη σκιά του σκανδάλου που θέλει τον Αλβέρτο να έχει κι άλλο παιδί εκτός γάμου, πέρα από τα δυο παιδιά που έχει ήδη αναγνωρίσει.

Λίγα 24ώρα έχουν περάσει από το θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού και τα δημοσιεύματα για την “άτακτη” ζωή του πρίγκιπα δεν έχουν σταματήσει. Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, ο 53χρονος πρίγκιπας φαίνεται πως πέρα από τα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει εκτός γάμου και τα έχει αναγνωρίσει, έχει ένα ακόμη εξώγαμο παιδί, για το οποίο θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε νέα εξέταση DNA.

Την ίδια στιγμή, όμως, εμφανίστηκε και μια άλλη γυναίκα που ισχυρίστηκε πως είναι έγκυος στο παιδί του Αλβέρτου.
Αυτά φαίνεται πως άκουσε η Σαρλίν και προσπάθησε να το ‘σκάσει λίγες μέρες πριν το γάμο, χωρίς να τα καταφέρει, αφού τη σταμάτησαν οι Αρχές του Μονακό. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα, θέλουν την νέα πριγκίπισσα να έχει προσπαθήσει να αφήσει το γάμο ακόμη δυο φορές.

Η πρώτη φορά που προσπάθησε να διαφύγει ήταν όταν ταξίδεψε στο Παρίσι τον Μάιο για να τις δοκιμές του νυφικού της. Ενώ, όπως δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα “Le Journal du Dimanche”, η δεύτερη απόπειρα έγινε αργότερα τον Μάιο κατά τη διάρκεια του αγώνα “Grand Prix” της Φόρμουλα 1 στο Μονακό.

Παρόλα αυτά, ο γάμος έγινε κανονικά με ιδιαίτερη λάμψη και επισημότητα, αλλά για ακόμη μια φορά η Σαρλίν ήταν λυπημένη με αποκορύφωμα το κλάμα της στην εκκλησία του Saint Devote, το οποίο συγκίνησε τους Μονεγάσκους.
Η ίδια πάντως είναι έτοιμη να αναλάβει τα πριγκιπικά της καθήκοντα και θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου της στις δύσκολες ώρες που έρχονται με τις εξετάσεις DNA που θα πρέπει να κάνει.

Read More

And More