Σκάνδαλο στο Μονακό! Φουντώνουν οι φήμες πως η Charlene απατά τον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Σε πανικό βρίσκεται το παλάτι του Μονακό με τις φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα Charlene να απατά τον Αλβέρτο να φουντώνουν. Αν και το παλάτι δεν έχει πάρει επίσημη θέση, σίγουρα τα πηγαδάκια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια.
Η φήμη πως η θλιμμένη πριγκίπισσα Charlene απατά τον Αλβέρτο είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, αλλά φούντωσαν με το τελευταίο ταξίδι της στην πατρίδα της τη Νότιο Αφρική και την κοινή εμφάνισή της με τον γοητευτικό Byron Kelleher σε αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Την φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Bild επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Ο Byron είναι διάσημος παίκτης του ράγκμπι από τη Νέα Ζηλανδία, είναι αθλητικός τύπος και ιδιαίτερα γυμνασμένος και σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε την πριγκίπισσα πριν το γάμο της και ήταν καλεσμένος σε αυτόν.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το παλάτι αν και συνήθως διαψεύδει δημοσιεύματα που έχουν ως στόχο τον Αλβέρτο (άλλες φορές επειδή αναφέρονται στα νόθα παιδιά του και άλλες φορές που τον παρουσιάζουν ως ομοφυλόφιλο) δεν έχει πάρει επίσημη θέση για τις φήμες της σχέσης της Charlene με τον Kelleher.

Ακόμη, ας μην ξεχνάμε πως ο γάμος του ζευγαριού που φαίνεται να αντιμετωπίζει κρίση δεν είχε πάει καλά από την αρχή, με την Charlene να προσπαθεί 3 φορές να τον ακυρώσει και να δραπετεύσει στο εξωτερικό. Αυτό βέβαια, είχε γίνει μετά από δημοσίευμα που ήθελε τον Αλβέρτο να είχε ένα ακόμη εξώγαμο παιδί, γεγονός που είχε κάνει την Charlene να έχει μονίμως αυτό το θλιμμένο βλέμμα!

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να χαμογελάσει;

Read More

And More