Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.03.2015 | 14:04
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Οι απαιτήσεις μιας σταρ! Τι ζήτησε η Charlize Theron για να εμφανιστεί στο Grand Prix;

Οι απαιτήσεις μιας σταρ! Τι ζήτησε η Charlize Theron για να εμφανιστεί στο Grand Prix;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η κάθε diva έχει τις απαιτήσεις της, τις ιδιοτροπίες, άντε και τις παραξενιές της... Έτσι και η Charlize Theron δεν θα μπορούσε να μην έχει τις δικές της, αλλά και μια ομάδα που να τρέχει από πίσω της για να την ικανοποιήσει!
 
Τι είναι αυτό που ζήτησε όμως η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ – και σύντροφος του Sean Penn – για να εμφανιστεί στο Grand Prix στη Μελβούρνη;
 
Θα σου φανεί περίεργο, αλλά η “μεγάλη” απαίτησή της ήταν ένα... καθαρό μπάνιο! Εντάξει, η αλήθεια είναι πως η Charlize έχει καλομάθει στη χλιδή και τις μεγάλες ανέσεις και τα βρήκε σκούρα όταν της είπαν πως πρέπει να χρησιμοποιήσει τις κοινόχρηστες τουαλέτες. Αλλά και εκείνη, δεν πτοήθηκε... Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, έστειλε τους ανθρώπους της να καθαρίσουν το μπάνιο, πολλές φορές, πριν καν μπει σε αυτό.

 
Πώς έχουν όμως τα πράγματα;
 
Αν μπορούμε να πούμε ότι η Charlize έχει μια εμμονή, αυτή είναι με την καθαριότητα... Έτσι και στην εμφάνισή της στη Μελβούρνη για την παρουσίαση του Grand Prix ζήτησε να κλείσει μια από τις δημόσιες τουαλέτες του κτηρίου για να την χρησιμοποιήσει μόνο εκείνη. Και όταν της το αρνήθηκαν; Ζήτησε στην ομάδα της να πάει να την καθαρίσει πολλές φορές, πριν την χρησιμοποιήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Herald Sun.

 
Αυτή δεν ήταν όμως η μόνη ατυχία της, αφού εκτός από την έλλειψη ιδιωτικού μπάνιο, η ηθοποιός ήρθε σε αμηχανία, όταν έκανε ένα λάθος στην παρουσίαση του event, αλλά και λίγο αργότερα όταν αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συνεντεύξεις που περίμεναν να δώσει...


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10