Εγγονή της Γκρέις Κέλι η κολλητή της Ευγενίας Νιάρχου!

Λέγεται Charlotte Casiraghi και μπορεί σαν όνομα να μην σας λέει και πολλά, αλλά η ίδια είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των κοσμικών στηλών ανά τον κόσμο!

Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου του 1986 και είναι η εγγονή του πρίκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι, από την οποία μάλιστα φαίνεται να έχει πάρει το στιλ και την καλαισθησία. Μητέρα της είναι η Καρολίνα του Μονακό και πατέρας της ο ιταλός επιχειρηματίας Στέφανο Κασιράγκι τον οποίο χάνει σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών.

Ένα μόλις χρόνο μετά οι παππούδες της, της κάνουν δώρο ένα νησί στην Σαρδηνία με αφορμή τα 5α γενέθλιά της. Σήμερα, η Charlotte είναι τέταρτη στην σειρά για το θρόνο του Μονακό και… πρώτη στις κοσμικές στήλες!

Λατρεύει τα ταξίδια, κάνει ιππασία και δεν χάνει κοσμικό πάρτυ όπου κι αν βρίσκεται. Πρόσφατα έκλεισε συμβόλαιο με τον οίκο Gucci προκειμένου ο τελευταίος να επιμελείται το look της στις επίσημες εμφανίσεις της. Την ίδια στιγμή ο μάγος της μόδας, Karl Lagerfeld την αποκαλεί σύγχρονη Μπριζίτ Μπαρντό ενώ το περιοδικό “Vanity Fair” την έχει συμπεριλάβει στην λίστα με τις πιο σικάτες γυναίκες ανά τον κόσμο.

Ποια, όμως, είναι η σχέση της Charlotte με την Ελλάδα; Δύο από τις πιο καλές της φίλες είναι Eλληνίδες, σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”! Ο λόγος για την Αθηνά Ωνάση με την οποία μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για την ιππασία και τα άλογα αλλά και η Ευγενία Νιάρχου με την οποία εμφανίζονται πάντα μαζί στα κοσμικά πάρτυ.

Σήμερα η Charlotte μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Γαλλία, το Μονακό και το Λονδίνο όπου και ζει ο τελευταίος της σύντροφος και πάμπλουτος κληρονόμος Άλεξ Ντελάλ.

Read More

And More