Cher: ”Έπαθα υστερία όταν άκουσα τη φωνή της κόρης μου στον τηλεφωνητή!”

H Cher ανοίγει την καρδιά της και μιλά για το αίσθημα της μάνας που δεν πρόκειται ποτέ να ξανακούσει την φωνή της κόρης της, ενώ ο γιος της με τη σειρά του, μιλά για την υποστήριξη που εκείνη του παρείχε, όταν αποφάσισε ν’ αλλάξει φύλο.

Αν και σήμερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, μπορεί να έχει αποδεχθεί την αλλαγή φύλου της κόρης της – που λεγότανν Chastity πριν γίνει άντρας και τώρα Chaz Bono – στην αρχή δεν ήταν καθόλου άνετη μ’ αυτό! Μάλιστα, τον πρώτο καιρό οι αντιδράσεις της ήταν υστερικές, όπως αποκάλυψε η ίδια.

”Έκανα σαν υστερική μια μέρα, γιατί τον καλούσα και η φωνή στον τηλεφωνητή ήταν η παλιά, πριν γίνει άντρας. Τότε ήθελα να σώσω με κάποιο τρόπο αυτή τη φωνή, γιατί δεν θα την άκουγα ποτέ ξανά. Ήταν από τις πιο τραυματικές μου εμπειρίες σε όλη αυτή την ιστορία. Άκουγα τη φωνή της κόρης μου και ήξερα ότι δεν θα την ακούσω ποτέ ξανά”, εξομολογείται η τραγουδίστρια, που σήμερα έχει συμβιβαστεί απόλυτα με τις επιλογές του παιδιού της και τον στηρίζει σε ό,τι και αν αποφασίσει. Ήταν κάτι που την ταλαιπώρησε ψυχολογικά, καθώς πήρε γρήγορα τεράστιες διαστάσεις.

Η Chasity Bono, όμως, ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει στην αγάπη της μητέρας της, ακόμα κι όταν προχώρησε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ύστερα από μια επίπονη επέμβαση, που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, o γιός πια της Cher και του Sonny Bono, Chaz Bono, δίνοντας μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey, παραδέχτηκε αρχικά ότι η μητέρα του, δυσκολεύτηκε ν’ αποδεχτεί την νέα του ταυτότητα, αλλά τελικά συνέχισε να τον αγαπάει γι’ αυτό που πραγματικά είναι και δήλωσε:

”Όταν ένα παιδί κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, συνήθως οι γονείς του σταματούν κάθε επικοινωνία μαζί του. Στη δική μου περίπτωση δεν συνέβη αυτό. Ποτέ δεν μου έλειψε η αγάπη και η υποστήριξη από την μητέρα μου!”

Επιπλέον, στη συνέντευξη του στο γνωστό show, o Chaz αποκάλυψε την ανάγκη που είχε να βρει τον πραγματικό του εαυτό και αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Jennifer Elias τονίζοντας πως, η αλλαγή φύλου, ήταν η ”επανεκκίνηση” της συμβίωσης με την αγαπημένη του, με εντελώς – τώρα πια – διαφορετικούς κανόνες!

Τέλος, δεν δίστασε ν’ αφήσει ερωτηματικά και για τη σεξουαλική ταυτότητα του πρώτου βιολογικού παιδιού του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να μιλήσει με το διάσημο ζευγάρι, γιατί όπως είπε: ”Η Angelina θεωρεί φυσιολογική τη συμπεριφορά της κόρης της, αλλά κι εγώ στην εφηβεία μου κατάλαβα ότι ήμουν μία ψυχή σε ένα ξένο σώμα. Αυτά είναι σημάδια που δεν πρέπει να τα αγνοεί…”

Δες το βίντεο από την εκπομπή:

Read More

And More