Ο Chris Brown για την Rihanna: “Ίσως να ήμουν εκτός ελέγχου!”

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ο Chris Brown επιτέθηκε στην τότε σύντροφό του Rihanna. Και πέρασαν και περίπου 100 μέρες με τον Chris Brown να είναι στην φυλακή με την κατηγορία του ξυλοδαρμού.

Σήμερα, ο ίδιος μιλάει στο περιοδικό Billboard και καταβάλει απέλπιδες προσπάθειες για να χτίσει ένα νέο, διαφορετικό προφίλ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον επιθετικό τραγουδιστή!

“Οτι συνέβη με εμένα και την Rihanna συνέβη για κάποιο λόγο. ‘Ισως να παραήμουν εκτός ελέγχου. Αυτή την στιγμή δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου αλλά να μάθω από αυτό. Εξάλλου, γίνομαι ολοένα και πιο ώριμος συνειδητοποιώντας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Επίσης, είμαι άνθρωπος όπως ο καθένας από εμάς. Στο τέλος της ημέρας είναι μια ακόμη εμπειρία. Άσχημη, αλλά εμπειρία”, δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό.

Ευτυχισμένες μέρες από τα… παλιά. Photo από το 2007, δηλαδή έναν χρόνο πριν την επίθεση του Chris Brown στην Rihanna!

Και συνεχίζοντας τον απολογισμό του, ο τραγουδιστής ανέφερε: “Πρέπει να το καταλάβω πως δεν πρόκειται να με συμπαθήσουν ή να με αγαπήσουν όλοι! Όσο εγώ αγαπώ τον εαυτό μου και τη μουσική μου είμαι εντάξει με αυτό! Μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν είμαι πλέον ένας άνθρωπος που περπατάει νευριασμένος!”.

Το 2012 στα MTV Awards η Rihanna και ο Chris Brown ανταλλάσουν το πρώτο τους φιλί δημόσια μετά τον ξυλοδαρμό. Και μπορεί η προσπάθεια για επανασύνδεση τελικά να μην τους βγήκε όπως θα ήθελαν, όμως, ένα είναι το σίγουρο: δεν μιλάμε για ένα συμβατικό ζευγάρι αλλά για ίσως το πιο παθιασμένο ζευγάρι της διεθνούς show biz!

Read More

And More