Γνωστή ηθοποιός νίκησε τον καρκίνο και μιλά ανοιχτά για τη διπλή μαστεκτομή!

Μετά την Angelina Jolie, μια ακόμη ηθοποιός μιλά ανοιχτά για την προληπτική διπλή μαστεκτομή και τα οφέλη της στις γυναίκες που έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του στήθους. Ο λόγος για την Christina Applegate που το 2008 διαγνώσθηκε με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή για να σωθεί.
Έξι χρόνια μετά και έχοντας ξεπεράσει πια το πρόβλημα υγείας της, η Christina Applegate, που έχει αποκτήσει πια μια πανέμορφη 3χρονη κορούλα, βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο και μιλά στο περιοδικό Elle για την εμπειρία της, εξηγώντας στις γυναίκες πως η προληπτική μαστεκτομή δεν είναι κάτι φοβερό.

/

“Έχω δει πρόσφατα σε κορίτσια εμφυτεύματα στήθους που μου άρεσαν πολύ. Ήταν τα καλύτερα στήθη που είδα ποτέ. Έτσι, μετά την διπλή μαστεκτομή, μπορείς να αποκτήσεις καλύτερα στήθη από αυτά που είχες πριν, αν το επιλέξεις. Ζεις με αυτά, και κάθε μέρα σου υπενθυμίζουν τι συνέβη. Είναι ένα μέρος του σώματός σου, το οποίο έχει αλλάξει πλέον δραστικά”.

/

Ενώ, μιλώντας για τον καρκίνο και τα αυξημένα ποσοστά εμφάνισής του είπε: “Δεν είναι ότι ο καρκίνος γίνεται δυνατότερος, αλλά ότι δηλητηριαζόμαστε! Ξέρω πως είναι ακριβό τα οργανικό φαγητό, αλλά βρείτε έναν τρόπο!”

Read More

And More