Jennifer Garner: Βόλτα στη βιβλιοθήκη με τα παιδιά της!

H Jennifer Garner είναι μια αφοσιωμένη μητέρα τριών παιδιών και απέδειξε το πόσο καλή είναι πηγαίνοντάς τα μια επίσκεψη στη βιβλιοθήκη. Η ηθοποιός εθεάθη με τις κόρες της Violet και Seraphina και το μικρό αδελφό τους Samuel να επισκέπτονται τη δημόσια βιβλιοθήκη της Santa Monica.

Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών, αλλά η 41χρονη Jen προφανώς ένιωσε τη διάθεση για εκπαίδευση. Η πανέμορφη σύζυγος του Ben Affleck διάλεξε ένα casual look για την εξόρμηση της με ένα φαρδύ γκρι μακρυμάνικο t-shirt και ξεθωριασμένο τζιν. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι used ankle boots, ένα διακριτικό κόσμημα στο λαιμό και είχε τα μαλλιά της δεμένα σε ponytale καθώς μετέφερε τα παιδιά της από τη βιβλιοθήκη στο αυτοκίνητό τους.

Με ελάχιστο μακιγιάζ, η μητέρα των τριών φαινόταν χαρούμενη που περνούσε την ημέρα με τα παιδιά της και χαμογελούσε όσο η μικρότερη κόρη της Seraphina , έπαιζε στο πεζοδρόμιο.

H αξιολάτρευτη μικρή φορούσε ένα ροζ baggy παντελόνι και μπλε μπλούζα, ενώ η επτάχρονη αδερφή της Violet φαινόταν πολύ χαριτωμένη με το καταπράσινο καλοκαιρινό φόρεμα και τα ροζ sneakers της. Κρατούσε και μια μεγάλη μωβ τσάντα η οποία μπορεί να είχε τα βιβλία από την περιήγηση τους στα ράφια της βιβλιοθήκης. O μικρότερος αδερφός τους ακολουθούσε επίσης το casual στιλ τους.

Η Jennifer και ο σύζυγός της ο 40χρονος Ben Αffleck απολαμβάνουν το καλοκαίρι με τα παιδιά τους με τον αφοσιωμένο πατέρα να συνοδεύει τη μικρή Violet σε καλοκαιρινό σχολείο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για το γάμο της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της ταινίας Argo στο περιοδικό Allure αποκαλύπτοντας ότι ο άνθρωπος της είναι “ψηλότερος από όσο θα περίμενε κανείς και πιο όμορφος από όσο φαντάζεστε”

Αλλά παραδέχτηκε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον ταλαντούχο σύζυγό της επειδή το κοινό έχει ήδη δει αρκετά από αυτούς: “Οι άνθρωποι βλέπουν παπαράτσι πλάνα μας όλη την ώρα. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο… Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να μας βλέπουν”, επιμένει.

Μίλησε επίσης για την ομορφιά της και παραδέχθηκε ότι δε βιάζεται να συμμετάσχει σε κάποια ταινία λόγω του οτι δε θα ήθελε να κάνει αλλαγές στο σώμα της που ίσως χρειάζονταν. «Υπήρξαν φορές που έπρεπε να μετράω κάθε θερμίδα που λάμβανα. Το να κάνω πάλι κάτι τέτοιο… δεν είναι ακριβώς στην κορυφή της λίστας μου», εξομολογήθηκε.

Read More

And More