Ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque du Soleil με τη μαγική παράσταση Quidam

O ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque Du Soleil στην Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά με τη φαντασμαγορική παράσταση Quidam. Μετά τις μαγευτικές παραστάσεις Alegría και Dralion, έρχεται η νέα μοναδική παράσταση Quidam στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ από 20 έως 28 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη, στο Paok Sports Arena από 30 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου.

Ο ΟΤΕ εξασφάλισε ειδικά για τους πελάτες του, 2 αποκλειστικές παραστάσεις, στην Αθήνα στις 23/9 και τη Θεσσαλονίκη στις 30/9 με έκπτωση 30% στα εισιτήρια όλων των κατηγοριών*, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ!
Λίγα λόγια για την παράσταση
Η παράσταση Quidam έκανε πρεμιέρα το 1996 και έκτοτε την έχουν δει πάνω από 12 εκατομμύρια θεατές. Ειδικά, όμως, φέτος αποκτά επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση του Cirque Du Soleil.

Αυτή τη φορά το σκηνικό αλλάζει. Αυτή τη φορά το Cirque Du Soleil δεν μας ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους με φανταστικά πλάσματα. Αντίθετα, στην παράσταση Quidam οι πρωταγωνιστές και ήρωες είναι αληθινοί άνθρωποι, τις περιπέτειες των οποίων παρακολουθούμε μέσα από την καθημερινότητά τους. Ένα, όμως, στοιχείο παραμένει αδιαπραγμάτευτο: Η μαγεία που χαρακτηρίζει κάθε παράσταση του Cirque Du Soleil.

Εντυπωσιακά εφέ, μοναδικοί φωτισμοί, επιβλητικά σκηνικά και φυσικά δεκάδες ακροβάτες παγκόσμιας κλάσης, θα γίνουν οδηγοί μας σ’ ένα μοναδικό ταξίδι, ένα ταξίδι που μόνο το Cirque Du Soleil, το μεγαλύτερο θέαμα στον κόσμο, ξέρει να διοργανώνει. Στο Quidam τα πάντα γίνονται ένα γαϊτανάκι που απογειώνει την ψυχή και τις αισθήσεις του θεατή.

Η δραματουργία, τα ακροβατικά, η μουσική, το τραγούδι, η υποκριτική μπλέκονται αρμονικά αλλά ταυτόχρονα άρρηκτα μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα κυριολεκτικά μοναδικό.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται και από τo δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπείτε εδώ: http://bit.ly/TYx10p

Read More

And More