Χτυπάς παλαμάκια και βγαίνει! Επαναστατικό σουτιέν! Βίντεο

Είναι ο καημός πολλών αρσενικών… Να δυσκολεύονται πάνω στο πάθος τους, να βγάλουν το στηθόδεσμο της συντρόφου τους… Ε λοιπόν ένα επαναστατικό σουτιέν λύνει το μεγάλο πρόβλημα της αμηχανίας..

Λέγεται clap off bra και υπόσχεται να κάνει εύκολη τη ζωή των ανδρών αφού με ένα, δύο… παλαμάκια “εκτοξεύεται” κυριολεκτικά από την θέση του και …απελευθερώνει τα γυναικεία στήθη!

Ο δημιουργός του πραγματικά πρωτότυπου στηθόδεσμου, εμπνεύστηκε από ένα ρεπορτάζ που διάβασε για τα εσώρουχα της Συρίας και μετά, χρησιμοποίησε την φαντασία του και τις τεχνολογικές του γνώσεις. Εδώ μπορείς να μάθεις βήμα βήμα πως κατάφερε να κατασκευάσει το clap off bra καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε…Κι αν αντέξει το… σουτιέν θα φανεί στο χειροκρότημα…

Η αλήθεια είναι ότι για να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι απεριόριστο ελεύθερο χρόνο (μόνο και μόνο για να σκεφτείς την ιδέα) γνώσεις ραπτικής και γνώσεις …προχωρημένης τεχνολογίας.

Ο δημιουργός του πραγματικά πρωτότυπου σουτιέν τα είχε όλα αυτά και ιδού κυρίες και κύριοι το σουτιέν που βγαίνει απλά με …παλαμάκια

Προσοχή! Καλό θα ήταν όποια τολμήσει να φορέσει το συγκεκριμένο σουτιέν, να αποφύγει χώρους όπως θέατρα και συναυλίες και όπου τέλος πάντων υπάρχουν …χειροκροτήματα!

Read More

And More