Claydee: Η συνεργασία με τον Faydee και η “κόντρα” για ξανθιά καλλονή! Video

Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Claydee με τον Αυστραλό τραγουδιστή Faydee για το τραγούδι “Who” και ήδη έχει ξεπεράσει τα 250.000 views!
Στο νέο clip, οι δυο καλλιτέχνες μιλούν για έρωτα και έρχονται σε… κόντρα για τα μάτια μιας γυναίκας, της Ροζίτα Κεντάλα. Η Ροζίτα κατάγεται από τη Φιλανδία, έκανε τα πρώτα της βήματα στην κυπριακή τηλεόραση και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και ασχολείται με το χώρο του μόντελινγκ…Και στο clip κόβει την ανάσα με τις καυτές σκηνές της!

“To Who μιλά για δυο άντρες που διεκδικούν την ίδια γυναίκα”, αποκάλυψαν και οι δυο στο TLIFE κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Στις αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage (δες εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό) είδαμε και τους δυο να προσπαθούν να κερδίσουν τον έρωτα της ίδιας κοπέλας, με φόντο μια πολυτελέστατη βίλα στα βόρεια προάστια.
Σχεδόν πριν ένα χρόνο ο Claydee βρέθηκε στο studio με τον Faydee και ηχογράφησαν το τραγούδι τους. Την παραγωγή έκαναν ο Claydee μαζί με τον Ros Loud ενώ την σύνθεση οι Claydee, Faydee και Andy Nicolas.

Τα γυρίσματα –υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου- έγιναν σε πολυτελέστατη βίλα στο Διόνυσο.
Το “Who” κυκλοφόρησε σε ένα ολοκαίνουριο single του Claydee σε συνεργασία με τον Faydee και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έχει σκαρφαλώσει ήδη στο Top40 του επίσημου Ελληνικού airplay chart. Το “Who” βρίσκεται επίσης στο Top10 του Ελληνικού Shazam Chart καθώς και στο iTunes Chart της χώρας μας.

Δες το video clip:

Read More

And More