Aυτό που …όλες περιμέναμε! Χώρισε ο G. Clooney!

O γκριζομάλης.. απόλυτος γόης του Χόλυγουντ George Clooney φαίνεται ότι είναι πάλι διαθέσιμος για… τα όνειρα των περισσότερων γυναικών του πλανήτη αφού χώρισε από την πανέμορφη Ιταλίδα Ε. Canalis!

H είδηση έχει γραφτεί εδώ και λίγη ώρα στα περισσότερα αμερικανικά sites ενώ το ζευγάρι, όπως γίνεται συνήθως στο Χόλυγουντ, έβγαλε μια κοινή ανακοίνωση η οποία έλεγε: “Δεν είμαστε πια μαζί. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ προσωπικό και ελπίζουμε να σεβαστείτε όλοι την προσωπική μας ζωή”.

Ο εκπρόσωπος τύπου της 32χρονης Ελιζαμπέτα, έκανε κι αυτός μια δήλωση στο …ίδιο μήκος κύματος ότι δηλαδή πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό και δυσάρεστο θέμα και ότι η Canalis θα ήθελε λίγο χρόνο πριν αποφασίσει να μιλήσει για αυτό στους δημοσιογράφους.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι το ζευγάρι χώρισε γιατί η Ιταλίδα καλλονή, ήθελε γάμο και ο αιώνιος εργένης George δεν ήθελε….

Η Canalis μάλιστα σε εμφάνισή της σε εκπομπή πριν από λίγους μήνες είχε πει: Δεν θα έμενα με κάποιον που δεν θα ήθελε ποτέ να με παντρευτεί”…

Read More

And More