George Clooney: Πλήθος κόσμου τον περίμενε να παντρευτεί στο Δημαρχείο και εκείνος δεν εμφανίστηκε καν!

Μπορεί ο George Clooney να ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες επίσημα ότι θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Amal Alamuddin σε λίγες εβδομάδες στην Ιταλία, ωστόσο οι φήμες πως το ζευγάρι οργάνωνε γάμο στο Λονδίνο οδήγησε άδικα πλήθος κόσμου έξω από το Δημαρχείο.
Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, οι φήμες ήθελαν τον Αμερικανό ηθοποιό και την αγαπημένη του δικηγόρο να ενώνονται την Παρασκευή με τα δεσμά του γάμου σε δημαρχείο του Λονδίνου, είδηση που προσέλκυσαν πολλούς θαυμαστές έξω από το κτίριο, οι οποίοι περίμεναν να δουν από κοντά το ευτυχισμένο ζευγάρι. Ωστόσο, προς απογοήτευσή τους, το πολυσυζητημένο ζεύγος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δημαρχείο.
Σύμφωνα με το περιοδικό UsWeekly, ο 53χρονος ηθοποιός και η 36χρονη δικηγόρος σκόπευαν να παντρευτούν την Παρασκευή “παρουσία των γονιών τους” στο δημαρχείο του Τσέλσι στο κεντρικό Λονδίνο. Ωστόσο, ένα γραπτό μήνυμα στην πόρτα του δημαρχείου έκανε κατανοητό ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο να συμβεί. “ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί εδώ σήμερα ο γάμος του κύριου Clooney”, αναγραφόταν σε ένα σημείωμα το οποίο ήταν κολλημένο στην πόρτα του δημαρχείου.
“Παρείχαμε τα απαραίτητα νομικά έγγραφα για τον επικείμενο γάμο του Clooney και της αρραβωνιαστικιάς του”, αναφερόταν, κάνοντας επίσης σαφές ότι δεν είχε προγραμματιστεί να τελεστεί την Παρασκευή ο γάμος του ζευγαριού.
Αυτό, ωστόσο, δεν σταμάτησε δεκάδες θαυμαστές και φωτογράφους να συγκεντρωθούν έξω από το δημαρχείο με την ελπίδα να δουν από κοντά το ζευγάρι.
Εννέα άλλα ζευγάρια παντρεύτηκαν την Παρασκευή στο δημαρχείο του Τσέλσι και τα περισσότερα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την πίσω έξοδο του κτιρίου εξαιτίας του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί μπροστά από την κεντρική είσοδο.

Read More

And More