H Coca-Cola περήφανος χορηγός των Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

Αθήνα, 28 Απριλίου 2011 – Η Coca-Cola, η μάρκα – σύμβολο της αισιοδοξίας και της χαράς, γιορτάζει φέτος τα 125 Χρόνια της, υποστηρίζοντας περήφανα τους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, η Coca-Cola θα βρίσκεται στο πλάι των 7,000 αθλητών από όλο τον κόσμο που θα επισκεφθούν τη χώρα μας, μεταδίδοντας μαζί τους το μήνυμα για την αποδοχή της διαφορετικότητας αλλά και τη σημασία του να κάνεις τη χαρά στάση ζωής!

Πέρα από οικονομική, η ενίσχυση της Coca-Cola προς τα Special Olympics αφορά σε εξειδικευμένες ενέργειες που θα βοηθήσουν στην ευρύτερη υποστήριξη αυτού του Παγκόσμιου Κινήματος, εθελοντική εργασία από τους εργαζομένους της και, φυσικά, προσφορά σε είδος, αφού ως επίσημος προμηθευτής των μη αλκοολούχων ροφημάτων στους Αγώνες, η Coca-Cola θα ξεδιψάσει όλους όσοι θα παρευρεθούν στους χώρους διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

Η Coca-Cola βρίσκεται στο πλευρό των Special Olympics από την πρώτη τους κιόλας διοργάνωση, το 1968. Αναγνωρίζοντας και αγκαλιάζοντας τη σημασία της αισιοδοξίας, της αποδοχής και της ένταξης, η Coca-Cola υποστηρίζει ένθερμα την αποστολή του κινήματος στο να παρέχει τη δυνατότητα σε άτομα με νοητική υστέρηση να ενισχύουν την αυτοεκτίμησή τους και να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες.
Η φετινή διοργάνωση των Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων Special Olympics στην Ελλάδα, συμπίπτει με τον εορτασμό των 125ων γενεθλίων της μάρκας, δίνοντας της ευκαιρία στην Coca-Cola να γιορτάσει με τον πιο αισιόδοξο τρόπο αυτή τη σημαντική επέτειο και να συμβάλλει ώστε οι Παγκόσμιοι Θερινοί Αγώνες της Αθήνας να αποτελέσουν μια αξέχαστη ανάμνηση για τους αθλητές, τις οικογένειές, τους αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη χώρα μας.

Read More

And More